Yayınlar & Eserler

Makaleler 48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (42)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (43)
ESCI (1)
Scopus (38)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

2. Potential use of hazelnut husk for pullulan production by Aureobasidium pullulans AZ-6

FEMS Online Conference on Microbiology, Belgrade, Sırbistan, 28 - 31 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

3. Yeast isolaton during fermentaton of Turkish olives

IX. Congreso CyTA-CESIA, Madrid, İspanya, 16 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

4. Determination of carbon assimilation profiles for identification of Saccharomyces cerevisae strains isolated from Turkish sourdoughs.

10th Balkan Cogress of Microbiology. Microbiologia Balkanica’ 2017, Sofia, Bulgaria, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

5. Effects of various substrates on growth and pullulan production characteristics of Aureobasidium pullulans AZ-6

10th Balkan Congress of Microbiology, Microbiologia Balkanica, 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

6. A comparative study on beta karoten production of some Rhodotorula strains

10th Balkan Congress of Microbiology, Microbiologia Balkanica 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

7. A comparative study on β–carotene production of some Rhodotorula strains.

10th Balkan Cogress of Microbiology. Microbiologia Balkanica’ 2017, Sofia, Bulgaria, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

8. Mikrobiyel bir polisakkarit: Pullulan ve uygulama alanları

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

9. A comparative study on pullulan production by various Aureobasidium pullulans strains.

FEMS 2017-7th Congress of European Microbiologists, Valencia, Spain, Valensiya, İspanya, 9 - 13 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

10. A comparative study on pullulan production by various Aureobasidium pullulans

FEMS 2017-7th Congress of European Microbiologists, Valensiya, 9 - 13 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Sitrik asit üretimi

FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ, Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ticaret LTD. ŞTİ, Ankara, ss.679-699, 2020

2. Yeasts from Traditional Cheses for Potential Applications

Global Food Security and Wellness, G. V. Barbosa-Canovas,G. M. Pastore,K. Candoğan,I. G. M. Menza,S. C. S. Lannes,K. Buckle,R. Y. Yada,A. Rosenthal, Editör, Springer, London/Berlin , New York, ss.277-293, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Citric Acid Production by Yeasts: Fermentation Conditions, Process Optimization and Strain Improvement

Current Research Technology and Education Topics in Applied Microbiology and Microbial Biotechnology, Mendez-Vilas A, Editör, Formatex Research Center, Madrid, ss.1374-1382, 2010
Metrikler

Yayın

62

Yayın (WoS)

43

Yayın (Scopus)

38

Atıf (WoS)

383

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

277

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

908

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

10

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları