Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Determination of carbon assimilation profiles for identification of Saccharomyces cerevisae strains isolated from Turkish sourdoughs.

10th Balkan Cogress of Microbiology. Microbiologia Balkanica’ 2017, Sofia, Bulgaria, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017

Effects of various substrates on growth and pullulan production characteristics of Aureobasidium pullulans AZ-6

10th Balkan Congress of Microbiology, Microbiologia Balkanica, 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017

A comparative study on beta karoten production of some Rhodotorula strains

10th Balkan Congress of Microbiology, Microbiologia Balkanica 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017

A comparative study on β–carotene production of some Rhodotorula strains.

10th Balkan Cogress of Microbiology. Microbiologia Balkanica’ 2017, Sofia, Bulgaria, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017

Mikrobiyel bir polisakkarit: Pullulan ve uygulama alanları

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017

A comparative study on pullulan production by various Aureobasidium pullulans strains.

FEMS 2017-7th Congress of European Microbiologists, Valencia, Spain, Valensiya, İspanya, 9 - 13 Temmuz 2017

A comparative study on pullulan production by various Aureobasidium pullulans

FEMS 2017-7th Congress of European Microbiologists, Valensiya, 9 - 13 Temmuz 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Sitrik asit üretimi

FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ, Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ticaret LTD. ŞTİ, Ankara, ss.679-699, 2020

Yeasts from Traditional Cheses for Potential Applications

Global Food Security and Wellness, G. V. Barbosa-Canovas,G. M. Pastore,K. Candoğan,I. G. M. Menza,S. C. S. Lannes,K. Buckle,R. Y. Yada,A. Rosenthal, Editör, Springer, London/Berlin , New York, ss.277-293, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Citric Acid Production by Yeasts: Fermentation Conditions, Process Optimization and Strain Improvement

Current Research Technology and Education Topics in Applied Microbiology and Microbial Biotechnology, Mendez-Vilas A, Editör, Formatex Research Center, Madrid, ss.1374-1382, 2010

Metrikler

Yayın

51

Atıf (WoS)

260

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

277

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları