Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Teknolojisi A.B.D.
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Oezbas Z. Y., Ozbas ZY, Ozbas Zekiye Yesim

Metrikler

Yayın

51

Atıf (WoS)

260

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

277

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim