Yayınlar & Eserler

Makaleler 56
Tümü (56)
SCI-E, SSCI, AHCI (38)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (40)
Scopus (41)
TRDizin (17)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 34

3. Genç Yetişkin Kadınların Beslenme Alışkanlıkları ve Duygusal Yeme Davranışları Arasındaki İlişki

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

4. Süt Ürünleri Tüketimi İle Depresyon Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

5. Ankara’da Bulunan Bir Huzurevinin Menülerinin MIND Diyeti ile Uyumunun Değerlendirilmesi

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

12. Nutritional Knowledge In Hemodialysis Patients In Turkey

XIX International Congress on Nutrition and Metabolism in Renal Disease (ICRNM 2018), 26 - 30 Haziran 2018, (Özet Bildiri)

19. The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt

11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

20. The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer

11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 9

1. Hammadde Seçimi ve Kalite Değerlendirmesi

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.211-229, 2023

2. Tip 2 Diabetes Mellitus'da Probiyotiklerin Olası Hedefi: İntestinal Mukozal İmmunite

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-11, Tayfur Muhittin, Editör, Hatipoğlu Yayınevi, ss.231-247, 2021

3. Üretim Prosesleri

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın, ss.480-500, 2021

4. Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri

Toplu Beslenme Sistemleri: Sorunlar ve Güncel Yaklaşımlar, Beyhan Yasemin, Editör, www.turkiyeklinikleri.com, ss.39-46, 2020

5. Meme Kanserinin Önlenmesi ve Tedavisinde Doğal Diyet Bileşenleri

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-8, Prof. Dr. Muhittin Tayfur, Editör, Hatipoğlu Basın ve Yayım San. Tic. Ltd. Şti., ss.133-167, 2019

6. Lipödemde Diyet Tedavisi

Tanıdan Tedaviye Lipödem Sağlık Profesyonelleri için Rehber Kitap, Pınar Borman, Meltem Dalyan, F. Figen Ayhan, Editör, Hipokrat Kitabevi, Ankara, ss.117-128, 2019

7. Kanser Tedavisinde Etkileşimler (Antineoplastik İlaçlar)

Besin İlaç Etkileşimleri, Karabudak Efsun, Türker Perim, Editör, Sonsöz gazetecilik ve Matbaacılık Ltd. Şti, ss.107-124, 2017

8. Heterosiklik Aromatik Aminler

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 2, Prof. Dr. Muhittin Tayfur, Doç. Dr. Nurcan Yabancı Ayhan, Editör, Hatiboğlu, ss.223-250, 2015

9. Oligosakkaritler ve Olası Sağlık Etkileşimi

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Eğitim Serisi 1, Prof. Dr. H. tanju Besler, Prof. Dr. Neslişah Rakıcıoğlu, Prof. Dr. Seyit M. Mercanlıgil, Editör, ATA Ofset Matbaacılık, Ankara, ss.187-197, 2010
Metrikler

Yayın

107

Yayın (WoS)

42

Yayın (Scopus)

43

Atıf (WoS)

336

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

222

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

10

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

15

Tez Danışmanlığı

30

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları