Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi


KIZIL M., Wassouf N., TENGİLİMOĞLU METİN M. M., GÜMÜŞ D., DİKMEN D., UYAR M. F.

Beslenme ve Diyet Dergisi, cilt.43, sa.3, ss.228-236, 2015 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 43 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2015
  • Dergi Adı: Beslenme ve Diyet Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.228-236
  • Hacettepe Üniversitesi Adresli: Evet