M. KIZIL Et Al. , "Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, pp.228-236, 2015
KIZIL, M. Et Al. 2015. Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3 , 228-236.
KIZIL, M., Wassouf, N., TENGİLİMOĞLU METİN, M. M., GÜMÜŞ, D., DİKMEN, D., & UYAR, M. F., (2015). Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, 228-236.
KIZIL, MEVLÜDE Et Al. "Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, 228-236, 2015
KIZIL, MEVLÜDE Et Al. "Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, pp.228-236, 2015
KIZIL, M. Et Al. (2015) . "Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.43, no.3, pp.228-236.
@article{article, author={MEVLÜDE KIZIL Et Al. }, title={Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2015, pages={228-236} }