Desteklenen Projeler
-
2015 - Devam Ediyor Kardiyovasküler hastalıklara yeni bir bakış Diyetle alınan karsinojenik heterosiklik aminlerin kardiyovasküler programlama üzerine etkileri
-
2020 - 2022 NAFLD Hastalarında Karaciğer Hastalığının Evresi ile Serum Dallı Zincirli Amino asitler ve Fruktoz Düzeyi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALABAN H. Y. (Yürütücü), ŞAHİN T., Huseyinova S., AKSOY Y., COŞKUN T., KARÇAALTINCABA M., et al.
-
2019 - 2021 Doğal Antioksidan İçeren Propolis ve Yaban Mersini Ekstrelerinin Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri
-
2015 - 2018 Tip 1 Diyabetli Çocuk Hastalarda Diyetin İnflamatuar İndeksi ile Bazı Biyokimyasal Parametreler Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
-
2016 - 2016 Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Dezenfektanların Çiğ Olarak Servis Edilen Bazı Sebzelerin Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KIZIL M. (Yürütücü), Metin Z. E., ERSOY G., TENGİLİMOĞLU METİN M. M.
-
2015 - 2016 Sağlık Bilimlerinde Tango ve Anatomisi Konferansı
-
2015 - 2016 Yoğurtta ve İnvitro Modelde Probiyotik Bakteriler ve İnülinin Aflatoksin M1 Seviyesini Azaltıcı Etkisinin İncelenmesi
-
2015 - 2016 Birinci Bologna Uyum Süreci Araştırmaları Kongresi
-
2015 - 2016 Alıç ve Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi
-
2015 - 2016 Aliç ve Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi
-
2013 - 2015 Konjuge Linoleik Asit Kullanımının Pirzolada Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisinin Belirlenmesi