Yayınlar & Eserler

Makaleler 26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (26)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
Scopus (26)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. Kızılötesi Uygulamasının Çiya Tohumunun (Salvia hispanica L.) Fenolik Bileşikleri ve Antioksidan Aktivitesine Etkisi

XXIII European Conference on Food Chemistry, Bratislava, Slovakya, 11 - 13 Haziran 2025, ss.80-81, (Özet Bildiri)

2. Kızılötesi Uygulamasının Çiyanın Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkisi

International Food Innovation and Sustainability Congress , İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.173, (Özet Bildiri)

3. Utilization of rapid visco analyzer for assessing the effect of different levels of transglutaminase on gluten quality

8th International Gluten Workshop, Viterbo, İtalya, 8 - 10 Eylül 2003, ss.345-348, (Tam Metin Bildiri) identifier
Metrikler

Yayın

29

Yayın (WoS)

27

Yayın (Scopus)

26

Atıf (WoS)

656

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

795

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

19

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları