Desteklenen Projeler
-
2017 - 2018 8 Uluslararası Gıda Analizinde Son Gelişmeler Sempozyumu (RAFA 2017) (8th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis RAFA 2017)
-
2017 - 2018 EuroFoodChem XIX Conference (Avrupa Gıda Kimyası XIX Konferansı)
-
2016 - 2017 Saponin Ekstraksiyonu için Optimum Koşulların Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Kızılötesi Uygulamasının Kinoanın Bazı Bileşenleri Üzerine Etkisi
-
2016 - 2016 Türkiye 12. Gıda Kongresi
-
2015 - 2016 Kızılötesi Isı-nem Uygulanmış Buğday ve Mısır Nişastası Örneklerinin Çirişlenme Özellikleri
-
2014 - 2016 Çölyak Hastaları için Glisemik İndeksi Düşürülmüş, Kalite Özellikleri ve Besin Değeri İyileştirilmiş Glutensiz Ekmek Üretimi
-
2011 - 2012 Kızılötesi Kullanımı ile Isı-Nem Uygulanmış Nişasta Üretimi ve Çölyak Hastaları için Glutensiz Ürün Üretiminde Kullanımı
-
2010 - 2010 Kızılötesi Uygulamasının Bulgur Üretiminde Kurutma Aşamasında Kullanımı ve Bulgur Bileşimi ve Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2008 - 2009 Kızılötesi Uygulamasının Soya Bileşenleri Üzerine Etkisi
-
2007 - 2009 Kızıl Ötesi-Mikrodalga Kombinasyonlu Fırında Pişirilmeye Uygun Glutensiz Kek Formülasyonunun Optimizasyonu
-
2005 - 2007 İnfrared Uygulamasının Pirinç ve Makarna Bileşenleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2002 - 2005 Nişasta Bazlı Yağ İkame Edici Maddelerin Üretimi ve Karakterizasyonu
-
2002 - 2005 Türkiye’ deki Çölyak Hastaları için Glutensiz Bisküvi Üretiminde Transglutaminaz Enziminin Kullanım Olanaklarının Araştırılması