Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Teknolojisi A.B.D.
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

26

Atıf (WoS)

661

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

795

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

19

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim