Yayınlar & Eserler

Makaleler 91
Tümü (91)
SCI-E, SSCI, AHCI (53)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (65)
ESCI (11)
Scopus (67)
TRDizin (22)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

3. The Virtual Cafeteria: An Immersive Environment for Interactive Food Portion-Size Education

3rd Workshop on Multisensory Approaches to Human-Food Interaction, Colorado, Amerika Birleşik Devletleri, 16 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

5. Nutrient Profiling of Food and Beverages Advertised on Television For Adolescents

2017 Food Nutrition Conference Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 21 - 24 Ekim 2017, cilt.117, ss.91, (Özet Bildiri)

8. Does Dietary Intake Vary Across The Phases of Menstrual Cycle in Premenstrual Cycle in Premenstrual Syndrome

Towards Health and Wellbeing for All Adolescents by 2030, Cairo, Mısır, 12 - 14 Mayıs 2017, ss.37, (Özet Bildiri)

10. DOES DIETARY CAFFEINE INTAKE EFFECT THE BODYCOMPOSITION IN ADOLESCENTS

Abstracts of the 38th ESPEN Congress,Copenhagen, Denmark, 17–20 September 2016, 17 - 20 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

12. Is There A Lınk Between Tv Vıewıng And Food Preferences In Adolescents

17th International Congress of Dietetics (ICD), Granada, Nikaragua, 7 - 10 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

14. Unhealthy eating associated with PMS in adolescents

17th international kongress of dietics, 7 - 14 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

17. The Interaction of PPAR gamma Pro12Ala Polymorphism with Dietary Intake among Patients with Metabolic Syndrome

69th Annual Meeting of the American-Diabetes-Association, Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 09 Haziran 2009, cilt.58, (Özet Bildiri) identifier

18. A comprehensive evaluation of the enzymatic and non-enzymatic antioxidant systems in childhood asthma

27th Congress of the European-Academy-of-Allergology-and-Clinical-Immunology, Barcelona, İspanya, 7 - 11 Haziran 2008, cilt.63, ss.472, (Özet Bildiri) identifier

20. Blood Lipids Body Composition and Nutritional Status of University Students

Oral Presentation in 4 th International Nutrition And Dietetic Congress, 2-5 April 2003, Antalya, Turkey, Antalya, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2003, ss.204-205, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier identifier
Kitaplar 9

1. BAĞIRSAK MIKROBIYOTASININ MODIFIKASYONUNDA FERMENTE BESINLERIN OLASI ROLLERI

FERMENTE BESİNLER VE SAĞLIK, EFSUN KARABUDAK, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.44-50, 2021

2. SIRKADIYEN RITIM, UYKU VE BULAŞICI OLMAYAN HASTALIKLAR

BESLENME VE DIYET BILEŞENLERI ILE BULAŞICI OLMAYAN HASTALIKLAR ETKILEŞIMINE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR - 2019, GÜLAY KOÇOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.102-107, 2019

3. BESLENME, FONKSIYONEL BESINLER VE MIKROBIYOTA

MIKROBIYOTA, BESLENME VE SAĞLIK , NESLİŞAH RAKICIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.9-15, 2018

4. Chapter 8 – Yogurt With Plant Sterols and Stanols

Yogurt in Health and Disease Prevention, Nagendra P. Shah, Editör, © Academic Press 2017, ss.151-169, 2017

5. Obezitenin tedavisinde nutrigenetik yaklaşım

Beslenme ve Diyetetik’te Güncel Konular-5, Muhittin Tayfur, Editör, Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, ss.111-132, 2017

8. Vejetaryen Beslenme

Soru ve Cevaplarla Çocuk Beslenmesi, HASAN ÖZEN, Editör, AKADEMİ YAYINEVİ, İstanbul, ss.309-322, 2015

9. Yoğurt Tüketiminin Vücut Bileşimi, İştah kontrolü ve Enerji Dengesi Üzerine Etkileri

Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü, Sevinç Yücecan, Editör, Matsis Matbaa Hizmetleri, İstanbul, ss.69-76, 2015
Metrikler

Yayın

123

Yayın (WoS)

70

Yayın (Scopus)

70

Atıf (WoS)

456

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

530

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (TrDizin)

41

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

48

Proje

10

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

22
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları