Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Virtual Cafeteria: An Immersive Environment for Interactive Food Portion-Size Education

3rd Workshop on Multisensory Approaches to Human-Food Interaction, Colorado, Amerika Birleşik Devletleri, 16 Ekim 2018 identifier identifier

Nutrient Profiling of Food and Beverages Advertised on Television For Adolescents

2017 Food Nutrition Conference Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 21 - 24 Ekim 2017, cilt.117, ss.91

The Interaction of PPAR gamma Pro12Ala Polymorphism with Dietary Intake among Patients with Metabolic Syndrome

69th Annual Meeting of the American-Diabetes-Association, Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 09 Haziran 2009, cilt.58 identifier

A comprehensive evaluation of the enzymatic and non-enzymatic antioxidant systems in childhood asthma

27th Congress of the European-Academy-of-Allergology-and-Clinical-Immunology, Barcelona, İspanya, 7 - 11 Haziran 2008, cilt.63, ss.472 identifier

Blood Lipids Body Composition and Nutritional Status of University Students

Oral Presentation in 4 th International Nutrition And Dietetic Congress, 2-5 April 2003, Antalya, Turkey, Antalya, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2003, ss.204-205 identifier identifier identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

BAĞIRSAK MIKROBIYOTASININ MODIFIKASYONUNDA FERMENTE BESINLERIN OLASI ROLLERI

FERMENTE BESİNLER VE SAĞLIK, EFSUN KARABUDAK, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.44-50, 2021

SIRKADIYEN RITIM, UYKU VE BULAŞICI OLMAYAN HASTALIKLAR

BESLENME VE DIYET BILEŞENLERI ILE BULAŞICI OLMAYAN HASTALIKLAR ETKILEŞIMINE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR - 2019, GÜLAY KOÇOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.102-107, 2019

BESLENME, FONKSIYONEL BESINLER VE MIKROBIYOTA

MIKROBIYOTA, BESLENME VE SAĞLIK , NESLİŞAH RAKICIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.9-15, 2018

Chapter 8 – Yogurt With Plant Sterols and Stanols

Yogurt in Health and Disease Prevention, Nagendra P. Shah, Editör, © Academic Press 2017, ss.151-169, 2017

Obezitenin tedavisinde nutrigenetik yaklaşım

Beslenme ve Diyetetik’te Güncel Konular-5, Muhittin Tayfur, Editör, Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, ss.111-132, 2017

Vejetaryen Beslenme

Soru ve Cevaplarla Çocuk Beslenmesi, HASAN ÖZEN, Editör, AKADEMİ YAYINEVİ, İstanbul, ss.309-322, 2015

Yoğurt Tüketiminin Vücut Bileşimi, İştah kontrolü ve Enerji Dengesi Üzerine Etkileri

Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü, Sevinç Yücecan, Editör, Matsis Matbaa Hizmetleri, İstanbul, ss.69-76, 2015

Metrikler

Yayın

113

Atıf (WoS)

412

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

477

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

10

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları