Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
ESCI (3)
Scopus (13)
TRDizin (7)
6. Tip 2 Diyabet Yönetiminde Potansiyel Beslenme Yaklaşımı: Aralıklı Açlık
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.13, sa.2, ss.966-973, 2024 (TRDizin)
16. Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.45, ss.250-257, 2017 (TRDizin)
21. Çay ve sağlıkla ilişkisi
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.39, sa.1, ss.59-65, 2011 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
1. Food Preparation Practices Regarding Food Waste And Reasons of Discarding Food
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115, (Özet Bildiri)
2. Attitudes and Behaviors Related To Food Waste In Turkey
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115, (Özet Bildiri)
3. Assessment of Food Safety Attitudes of Turkısh Consumers
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.227, (Özet Bildiri)
4. Association Between Body Mass Index And Food Shopping Behaviors In Terms of Excess Food Waste
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115, (Özet Bildiri)
6. Nutritional Knowledge In Hemodialysis Patients In Turkey
XIX International Congress on Nutrition and Metabolism in Renal Disease (ICRNM 2018), 26 - 30 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
8. Is examination period related with increased caffeine intake among university students? A cross sectional study
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
10. Feeding behavior is associated with gender of parents in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
11. The Effect of Probiotic Bacteria onAflatoxin M1 Detoxification inPhosphate Buffer Saline
11th European Nutrition and Dietetics Conference, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
12. The Effect of Inulin on Aflatoxin M1 Binding Ability of Probiotic Bacteria in Yoghurt
11th European Nutrition and Dietetics Conference, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
13. The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer
11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
14. The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt
11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
15. Beslenme Eğitiminin Atıştırmalık Besin Tüketim Alışkanlıklarında Etkisinin Değerlendirilmesi
Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2015
16. İlköğretim Öğrencilerinin Beslenme Durumlarının Türkiye ye Özgü Beslenme Rehberi ne Göre Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
17. Gelir Düzeyin İlköğretim Öğrencilerinin Besin Tercihlerine Etkisinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
18. Toplu Beslenme Hizmetlerinde Çalışan Personele Verilen Hijyen Eğitiminin Etkinliğinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
19. 12 15 Yaş Grubu Öğrencilerde Beslenme Alışkanlıkları ve Beslenme İnanışları ile Antropometrik Ölçümleri Arasındaki İlişki
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
20. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğrencilerinde Besin Tüketim Durumunun Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
21. Beslenme Eğitimi Alma Durumuna Göre 19 25 Yaş Arası Üniversite Öğrencilerinin Atıştırmalık Besin Tüketim Durumunun Saptanması
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
22. Gelir Düzeyinin İlköğretim Öğrencilerinin Besin Tercihlerine Etkisinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
23. Otomotiv Yedek Parça Üretimi Yapan Özel Bir Fabrikada Çalışan İşçilerin Beslenme Durumlarının Saptanması
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 4 - 08 Nisan 2012
Kitaplar
2
1. Üretim Prosesleri
Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın, ss.480-500, 2021