Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2021 Doç. Dr.
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2004 - 2007 Öğretim Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1998 - 2004 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2021 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2009 Bölüm Başkan Yardımcısı
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2009 - 2010 Araştırmacı
University College Cork, School of Food and Nutritional Sciences, IRELAND
-
2006 - 2006 Araştırmacı
University College Cork, Department of Food and Nutritional Sciences, IRELAND
-
2000 - 2000 Araştırmacı
The University of Reading, Food Science and Technology Department, UK
-
1996 - 1998 Gıda Mühendisi
Hacettepe Üniv. Gıda Müh. Böl. Entegre Pilot işletmesi
-
1996 - 1996 Gıda Mühendisi
Birtat Süt ve Mamülleri A.Ş
-
1992 - 1996 Gıda Mühendisi
Malkara Birlik Süt İşletmesi
Yönetilen Tezler
-
UTILIZATION OF CAMEL CHYMOSIN IN THE PRODUCTION OF REDUCED FAT ULTRAFILTRATED WHITE CHEESE AND ITS EFFECT ON CHEESE QUALITY
R.GHAVAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Utilization of commercial adjunct culture in the manufacture of ultrafiltrated white cheese and its effects on the cheese properties
S.EGHBALIAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Antibiyotik tayinine yönelik biyosensör geliştirilmesi
N.NUR(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Oksidasyon-redüksiyon potansiyelinin ultrafiltre beyaz peynirin olgunlaşma süreci üzerine etkisi
T.BULAT(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Yağı azaltılmış minyatür ultrafiltre beyaz peynir üretiminde protein-glutaminaz kullanımı ve bunun peynir kalitesi üzerine etkisi
M.MOLLAZADEH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Beyaz peynir üretiminde probiyotik Enterococcus faecium'un ek kültür olarak kullanımı ve bunun oksidasyon-redüksiyon potansiyeli ve peynir kalitesi üzerine etkisi
T.BULAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Beyaz peynir üretiminde rennet macunu kullanımı ve peynir kalitesi üzerine etkisi
E.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Yüzeyde güçlendirilmiş raman spektroskopisi (YGRS) tekniği ile proteaz aktivitesi tayini
N.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Peynir üretiminde starter kültürlere ek olarak bazı bakteri suşlarının kullanımı ve bunun peynir özelliklerine etkisi
R.WİSHAH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Coğrafi işaret olarak tescil edilmiş malatya kayısısının teknolojik özelliklerinin saptanması ve gıda güvenliği açısından araştırılması
E.BETÜL(Öğrenci), Doktora, 2006