Yayınlar & Eserler

Makaleler 40
Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (39)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (39)
Scopus (38)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Membran Teknolojilerinin Süt Endüstrisinde Kullanımı

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

3. The Effect Of Redox Potential On Ripening Of Uf WhiteCheese Produced With Single Strain Of Lactococcus Lactis

The 4 ThInternational Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

4. Bioanalysis system for the determination of antimicrobial in foods

International Conference on RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

6. Chromatographic Quality Analysis of Salt Reduced White Brined Cheeses

PITTCON Conference, New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 12 Mart 2015

9. Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

55

Yayın (WoS)

39

Yayın (Scopus)

38

Atıf (WoS)

1684

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1415

H-İndeks (Scopus)

20

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

14

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları