Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Membran Teknolojilerinin Süt Endüstrisinde Kullanımı

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019

The Effect Of Redox Potential On Ripening Of Uf WhiteCheese Produced With Single Strain Of Lactococcus Lactis

The 4 ThInternational Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Bioanalysis system for the determination of antimicrobial in foods

International Conference on RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, 11 - 13 Nisan 2018

Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017

Chromatographic Quality Analysis of Salt Reduced White Brined Cheeses

PITTCON Conference, New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 12 Mart 2015

Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012
Metrikler

Yayın

54

Atıf (WoS)

1226

H-İndeks (WoS)

19

Atıf (Scopus)

1415

H-İndeks (Scopus)

20

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

13

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları