SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.50-57, 2022 (Hakemli Dergi)
Propolisin besinlerde kullanımı ve koruyucu özellikleri
Food and Health
, cilt.8, sa.1, ss.68-77, 2022 (Hakemli Dergi)
Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.362-384, 2021 (Hakemli Dergi)
Açıkta Satılan Baharatlarda Escherichia Coli O157 H7 ve Salmonella Spp Varlığının Moleküler Mikrobiyojik Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.43, sa.3, ss.228-236, 2015 (Hakemli Dergi)
Gelir Düzeyinin İlköğretim Öğrencilerinin Besin Tercihlerine Etkisinin Değerlendirilmesi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.2, sa.1, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Association Between Body Mass Index And Food Shopping Behaviors In Terms of Excess Food Waste
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Food Preparation Practices Regarding Food Waste And Reasons of Discarding Food
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Attitudes and Behaviors Related To Food Waste In Turkey
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Assessment of Food Safety Attitudes of Turkısh Consumers
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.227
Nutritional Knowledge In Hemodialysis Patients In Turkey
XIX International Congress on Nutrition and Metabolism in Renal Disease (ICRNM 2018), 26 - 30 Haziran 2018
Is examination period related with increased caffeine intake among university students? A cross sectional study
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Feeding behavior is associated with gender of parents in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Beslenme Eğitiminin Atıştırmalık Besin Tüketim Alışkanlıklarında Etkisinin Değerlendirilmesi
Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2015
19 65 YAŞ ARASI YETİŞKİN BİREYLERİN DİYET ÜRÜN TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ
1.Ulusal SAğlık Bilimleri Kongresi, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2014, cilt.1
ANKARA DA İKAMET EDEN 19 65 YAŞ ARASI BİREYLERİN BESİN SEÇİMLERİNDE ZENGİNLEŞTİRMENİN BESİN EĞİLİMLERİNİN SAPTANMASINA YÖNELİK ÇALIŞMA
1. Ulusal Sağlık Bilimleri Kongresi, Türkiye, 13 - 21 Kasım 2014, cilt.1
İlköğretim Öğrencilerinin Beslenme Durumlarının Türkiye ye Özgü Beslenme Rehberi ne Göre Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
Gelir Düzeyin İlköğretim Öğrencilerinin Besin Tercihlerine Etkisinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
Toplu Beslenme Hizmetlerinde Çalışan Personele Verilen Hijyen Eğitiminin Etkinliğinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
12 15 Yaş Grubu Öğrencilerde Beslenme Alışkanlıkları ve Beslenme İnanışları ile Antropometrik Ölçümleri Arasındaki İlişki
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
Gelir Düzeyinin İlköğretim Öğrencilerinin Besin Tercihlerine Etkisinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
Beslenme Eğitimi Alma Durumuna Göre 19 25 Yaş Arası Üniversite Öğrencilerinin Atıştırmalık Besin Tüketim Durumunun Saptanması
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014