Yayınlar & Eserler

Makaleler 24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (24)
ESCI (1)
Scopus (24)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

2. Effect of in vitro gastrointestinal digestion on dicarbonyl compounds in biscuits

12th International Symposium on the Maillard Reaction, Japonya, 1 - 04 Eylül 2015

5. In depth study of acrylamide formation in coffee during roasting

11th International Symposium on the Maillard Reaction “Centenary of the Maillard Reaction Discovery (1912-2012), 16 - 20 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Formation of acrylamide in thermally processed foods and its reactions during in vitro digestion

Food-Borne Toxicants: Formation, Analysis, and Toxicology, Michael Granvogl, Shaun MacMahon, Editör, American Chemical Society, ss.45-66, 2019
Metrikler

Yayın

32

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

399

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

725

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

13

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları