Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (6)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (1)
6. Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.362-384, 2021 (TRDizin)
8. BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER
Journal of Food and Health Science
, cilt.5, sa.3, ss.139-148, 2019 (SSCI, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
6. Assessment of Food Safety Attitudes of Turkısh Consumers
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.227, (Özet Bildiri)
7. Association Between Body Mass Index And Food Shopping Behaviors In Terms of Excess Food Waste
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115, (Özet Bildiri)
8. Attitudes and Behaviors Related To Food Waste In Turkey
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115, (Özet Bildiri)
9. Food Preparation Practices Regarding Food Waste And Reasons of Discarding Food
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115, (Özet Bildiri)
11. Feeding behavior is associated with gender of parents in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
12. The Effect of Probiotic Bacteria onAflatoxin M1 Detoxification inPhosphate Buffer Saline
11th European Nutrition and Dietetics Conference, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
13. The Effect of Inulin on Aflatoxin M1 Binding Ability of Probiotic Bacteria in Yoghurt
11th European Nutrition and Dietetics Conference, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
14. The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer
11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
15. The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt
11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
16. Beslenme Eğitiminin Atıştırmalık Besin Tüketim Alışkanlıklarında Etkisinin Değerlendirilmesi
Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2015