Akademik Unvanlar
-
2004 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1997 - 2004 Doç.Dr.
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 1997 Yrd.Doç.Dr.
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1985 - 1996 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2012 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2012 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1998 - 2006 Bölüm Başkan Yardımcısı
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2020 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
HACETTEPE TEKNOKENT
-
2004 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Hacettepe Üniversitesi
-
1997 - 2004 Doç. Dr.
Hacettepe Üniversitesi
-
1996 - 1997 Yrd. Doç. Dr.
Hacettepe Üniversitesi
-
1992 - 1996 Dr. Ar. Gör.
Hacettepe Üniversitesi
-
1985 - 1992 Ar.Gör.
Hacettepe Üniversitesi
Yönetilen Tezler
-
Süperkritik karbondioksit ekstraksiyonu ile ekstrakte edilen menengiç (Pistacia terebinthus L.) ekstraktının ve yağının incelenmesi
A.SÜR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Sosis üretiminde kullanılan farklı yağ ikame maddelerin termal özellikleri ve ürün kalitesi üzerine etkisi
R.JAFARZADEH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Sosis üretiminde kullanılan farklı hidrokolloidlerin termal özellikleri ve ürün kalitesi üzerine etkileri
E.EYİLER(Öğrenci), Doktora, 2013 -
Potasyum klorür kullanımının pastırmanın bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
E.HASTAOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Işınlamanın hamburger köftelerin kalite kriterleri, raf ömrü üzerine etkisinin incelenmesi ve hamburger köftelerde ışınlamanın tespiti
A.YARALI(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Kayısı çekirdeğinin sosis üretiminde yağ kaynağı olarak kullanımının araştırılması
E.KUŞAKLI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Üzüm çekirdeği ekstraktı, unu ve yağının et ürünleri üretiminde kullanımının araştırılması
E.BURÇİN(Öğrenci), Doktora, 2009 -
Enzimatik interesterifikasyon yöntemi ile üretilen soya yağı bazlı fonksiyonel lipidlerde oksidatif stabilitenin belirlenmesi
S.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Bitkisel yağlardan enzimatik interesterifikasyon yolu ile anne sütü yağına özdeş yağ üretimi
İ.KARABULUT(Öğrenci), Doktora, 2004 -
İnteresterifiye yağ karışımlarının düşük yağlı sosis üretiminde kullanımının araştırılması
E.BURÇİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003