Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Investigation of macro-structure of gluten-free rice cakes baked in infrared-microwave combination oven

5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management, Potsdam, Almanya, 31 Ağustos - 02 Eylül 2009, ss.284-288 identifier
Kitap & Kitap Bölümleri

Microwave assisted baking

Microwave Processing of Foods, Marc Regier, Kai Knoerzer, Helmar Schubert , Editör, Woodhead Publishing Limited , Kidlington, ss.117-141, 2017
Metrikler

Yayın

16

Atıf (WoS)

381

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

398

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

9

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

1