Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Nar Kabuğu Ekstraktı ve Propolis Ekstraktı Karışımının Biyoyararlanımının Belirlenmesi ve A549 Hücrelerinde Koruyucu Etkisinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YOLAÇANER E. (Yürütücü), BARLAS N., İNKAYA N. N., İNKAYA E. N.
-
2023 - 2025 Kaktüs Meyvesi (Dikenli Incir) (Opuntia Ficus-Indica L.) Ve Horoz Ibiği Çiçeği (AmarantusCaudatus L.) Bitkilerinden Betalaince Zengin Fenolik Bileşenlerin Vakum-Mikrodalga-Destekli YöntemleEkstraksiyonu, Doğal Renklendirici Olarak Kullanım Amaçlı Niyozom Yöntemi Ile Enkapsülasyonu VeIn-Vitro Sindirimi
-
2021 - 2023 Nohut (Cicer arietinum L.) Suyundan Toz Emülgatör Eldesinde Farklı Teknolojilerin Denenmesi ve Tozların Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2017 - 2021 Kırmızı Lahana Antosiyaninlerinin Mikrodalga ve Konvansiyonel Yöntemler ile Özütlenmesi ve Antosiyanin Özütlerinin Enkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YOLAÇANER E. (Yürütücü), Yiğit Ü., Demirci C., HAMZALIOĞLU B. A.
-
2018 - 2019 Bazı soya ürünlerinin sütlü çikolataların reolojik ve fonksiyonel özellikleri üzerindeki etkilerinin araştırılması
-
2018 - 2018 TÜBİTAK DESTEKLİ VE YOĞUNLAŞTIRILMIŞ GÜNEŞ ENERJİSİ İLE GIDA KURUTMASI YAPAN OTOMASYONLU ENDÜSTRİYEL GIDA KURUTUCU SİS PROJESİ
-
2017 - 2018 Yer Bademi Unu ve Farklı Tipte Hidrokolloid içeren Glütensiz Kek Hamurlarında NMR Relaksometrenin Reolojik Özelliklerle İlişkilendirilmesi
-
2016 - 2017 Türkiye 12. Gıda Kongresi
-
2016 - 2017 Kızılötesi-mikrodalga kombinasyonlu fırında pişirilmek üzere hazırlanan yer bademi unu içeren glutensiz bisküvi hamurlarının reolojik özellikleri ve bisküvilerin kalite özellikleri