-
2023 - 2025 Dondurma Üretimi Artıklarının Geri Kazanımı İçin Uygun Proses Stratejilerinin Geliştirilmesi
-
2022 - 2024 Ters Ozmoz Teknolojisinin Beyaz Peynir Üretiminde Kullanımı
-
2018 - 2020 Isıl İşlem Uygulama Yöntemi ve Homojenizasyon Uygulama Sırasının UHT Sütlerde Protein Konformasyonu ve Sindirim/Emilim Etkinliği Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
TOPCU A. (Yürütücü)
-
2011 - 2020 In vitro şartlarda, laktik asit bakterilerinin ve yoğurdun detoksifikasyon özelliğinin incelenmesi
-
2015 - 2019 Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrenci Laboratuvarlarının İyileştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
VURAL H. (Yürütücü), TOPCU A., ZENCİR Y., TEMİZ A., HEYBELİ Z. S.
-
2016 - 2017 Ultrafiltre beyaz peynir üretiminde ticari ek kültür kullanımı ve bunun peynir özelliklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOPCU A. (Yürütücü), BULAT T., EGHBALIAN S., GHAVAM R.
-
2015 - 2017 OPTIMIZATION OF THE CONDITIONS FOR FRESH KASHAR CHEESE PRODUCTION IN THE PRESENCE OF mTG
-
2015 - 2016 Beyaz Peynirde Sodyum Klorür Oranının Azaltılması ve Bunun Peynir Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2014 - 2015 Plazmin Enzimi Tayinine Yönelik Nanosubstrat Geliştirilmesi ve SERS’e Dayalı Plazmin Aktivitesi Tayini
-
2014 - 2015 UF Beyaz Peynirlerde Acılaşma Kusurunun Önlenmesi
-
2012 - 2013 Redoks Potansiyelinin Yağ Asidi Katabolizması Üzerine Etkisi