-
2023 - 2025 Kaktüs Meyvesi (Dikenli Incir) (Opuntia Ficus-Indica L.) Ve Horoz Ibiği Çiçeği (AmarantusCaudatus L.) Bitkilerinden Betalaince Zengin Fenolik Bileşenlerin Vakum-Mikrodalga-Destekli YöntemleEkstraksiyonu, Doğal Renklendirici Olarak Kullanım Amaçlı Niyozom Yöntemi Ile Enkapsülasyonu VeIn-Vitro Sindirimi
TÜBİTAK Projesi , 1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
Yolaçaner E. (Yürütücü)
-
2021 - 2023 Nohut (Cicer arietinum L.) Suyundan Toz Emülgatör Eldesinde Farklı Teknolojilerin Denenmesi ve Tozların Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2017 - 2021 Kırmızı Lahana Antosiyaninlerinin Mikrodalga ve Konvansiyonel Yöntemler ile Özütlenmesi ve Antosiyanin Özütlerinin Enkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YOLAÇANER E. (Yürütücü), Yiğit Ü., Demirci C., HAMZALIOĞLU B. A.
-
2018 - 2019 Bazı soya ürünlerinin sütlü çikolataların reolojik ve fonksiyonel özellikleri üzerindeki etkilerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YOLAÇANER E. (Yürütücü), ÖZTOP M. H., Meclis İ. C.
-
2018 - 2018 TÜBİTAK DESTEKLİ VE YOĞUNLAŞTIRILMIŞ GÜNEŞ ENERJİSİ İLE GIDA KURUTMASI YAPAN OTOMASYONLU ENDÜSTRİYEL GIDA KURUTUCU SİS PROJESİ
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2017 - 2018 Yer Bademi Unu ve Farklı Tipte Hidrokolloid içeren Glütensiz Kek Hamurlarında NMR Relaksometrenin Reolojik Özelliklerle İlişkilendirilmesi
-
2016 - 2017 Türkiye 12. Gıda Kongresi
-
2016 - 2017 Kızılötesi-mikrodalga kombinasyonlu fırında pişirilmek üzere hazırlanan yer bademi unu içeren glutensiz bisküvi hamurlarının reolojik özellikleri ve bisküvilerin kalite özellikleri