Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. Membran Teknolojilerinin Süt Endüstrisinde Kullanımı

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

3. The Effect Of Redox Potential On Ripening Of Uf WhiteCheese Produced With Single Strain Of Lactococcus Lactis

The 4 ThInternational Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

4. Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

5. Chromatographic Quality Analysis of Salt Reduced White Brined Cheeses

PITTCON Conference, New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 12 Mart 2015

8. Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

391

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

316

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları