Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
5. Discrimination of milk species using Raman spectroscopy coupled withpartial least squares discriminant analysisin raw and pasteurized milk
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.100, sa.13, ss.4756-4765, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Detoxification of aflatoxin B-1 and patulin by Enterococcus faecium strains
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
, cilt.139, sa.3, ss.202-205, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
2. Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
7. Raman spectroscopy coupled wiıth chemometrıc methods for rapid detection of fat adulteration in dairy products
PITTCON Conference, 17 - 21 Mart 2013
9. Peynirde Yağ Tağşişinin Hızlı Tespiti İçin Raman Spektroskopisi ve Kemometrik Yöntemlerin Kullanımı
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012
10. Beyaz Peynir Üretiminde Rennet Macunu Kullanımı Ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012