SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019
Raman spectroscopy coupled wiıth chemometrıc methods for rapid detection of fat adulteration in dairy products
PITTCON Conference, 17 - 21 Mart 2013
Peynirde Yağ Tağşişinin Hızlı Tespiti İçin Raman Spektroskopisi ve Kemometrik Yöntemlerin Kullanımı
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012
Beyaz Peynir Üretiminde Rennet Macunu Kullanımı Ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012