-
2023 - 2025 Besin Açısından Zengin Sürdürülebilir Yeni Nesil Gıda Ürünleri Geliştirme: Bileşenler, Kullanılan İşleme Yöntemleri Ve Tekno- Ve Biyo-Fonksiyonel Özellikler Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2530 - TÜBİTAK ve Moldova Araştırma ve Geliştirme Ajansı (NARD) İkili İşbirliği Programı
-
2023 - 2025 Biyoişleme Teknikleri Kullanılarak Akrilamid Riski Azaltılmış Protein Biyoyararlanım ve Aroma Özellikleri Geliştirilmiş Girdilerin ve Gıdaların Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKMEN V. (Yürütücü), BAŞBOZKURT D. N., PAÇACIOĞLU E., TAŞ N., KOCADAĞLI T., HAMZALIOĞLU B. A., et al.
-
2022 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri (220N414 nolu TÜBİTAK Projesi Ek Desteği)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ATAÇ MOGOL B. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., TAŞ N., KOCADAĞLI T.
-
2022 - 2023 Gelecek Yetişkinler İçin Sağlıklı İşlenmiş Gıda Tasarımı Unlu Mamüller İçin Şeker Azaltma Stratejilerinin Geliştirilmesi 120N061 numaralı TUBİTAK Projesi Ek Bütçe Talebi
-
2021 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2559 - TÜBİTAK – MoESTD (Sırbistan) İkili İşbirliği Programı
Ataç Mogol B. (Yürütücü), Hamzalıoğlu B. A., Taş N., Kocadağlı T.
-
2020 - 2022 Healthy Processed Food Design for Future Adults: Development of Sugar Reduction Strategies for Bakery Products
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2551 - British Council ile İkili İşbirliği Programı
Kocadağlı T., Gökmen V. (Yürütücü), Taş N.
-
2017 - 2018 Bisküvilerde Aroma Oluşumu Üzerine Kalsiyum Tuzlarının Etkisi
-
2017 - 2018 Metal Katyonlarının Isıl İşlem Sırasında Aroma Oluşumu Üzerine Etkisi
-
2014 - 2017 FoodresNet Turkish German Food Research Network Joining Competences To Ensure Food Quality and Safety
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
GÖKMEN V. (Yürütücü)
-
2015 - 2015 Model Hamurların Kızartılması Sırasında Yağda 5-Hidroksimetilfurfural Birikimi
-
2015 - 2015 FINDIKLARDA KAVURMA SIRASINDA GERÇEKLEŞEN MAILLARD REAKSİYONU VE KARAMELİZASYONUN ÇOK DEĞİŞKENLİ KİNETİK MODELLENMESİ