Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Biyoişleme Teknikleri Kullanılarak Akrilamid Riski Azaltılmış Protein Biyoyararlanım ve Aroma Özellikleri Geliştirilmiş Girdilerin ve Gıdaların Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÖKMEN V. (Yürütücü), BAŞBOZKURT D. N., PAÇACIOĞLU E., TAŞ N., KOCADAĞLI T., HAMZALIOĞLU B. A., et al.
-
2023 - 2025 Besin Açısından Zengin Sürdürülebilir Yeni Nesil Gıda Ürünleri Geliştirme: Bileşenler, Kullanılan İşleme Yöntemleri Ve Tekno- Ve Biyo-Fonksiyonel Özellikler Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
-
2022 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri (220N414 nolu TÜBİTAK Projesi Ek Desteği)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATAÇ MOGOL B. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., TAŞ N., KOCADAĞLI T.
-
2022 - 2023 Gelecek Yetişkinler İçin Sağlıklı İşlenmiş Gıda Tasarımı Unlu Mamüller İçin Şeker Azaltma Stratejilerinin Geliştirilmesi 120N061 numaralı TUBİTAK Projesi Ek Bütçe Talebi
-
2021 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi
Ataç Mogol B. (Yürütücü), Hamzalıoğlu B. A., Taş N., Kocadağlı T.
-
2020 - 2022 Healthy Processed Food Design for Future Adults: Development of Sugar Reduction Strategies for Bakery Products
-
2017 - 2018 Bisküvilerde Aroma Oluşumu Üzerine Kalsiyum Tuzlarının Etkisi
-
2017 - 2018 Metal Katyonlarının Isıl İşlem Sırasında Aroma Oluşumu Üzerine Etkisi
-
2014 - 2017 FoodresNet Turkish German Food Research Network Joining Competences To Ensure Food Quality and Safety
-
2015 - 2015 Model Hamurların Kızartılması Sırasında Yağda 5-Hidroksimetilfurfural Birikimi
-
2015 - 2015 FINDIKLARDA KAVURMA SIRASINDA GERÇEKLEŞEN MAILLARD REAKSİYONU VE KARAMELİZASYONUN ÇOK DEĞİŞKENLİ KİNETİK MODELLENMESİ