Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6
Kitaplar 2

2. Raman Spectroscopy as a Tool for In-Line Quality Management in Food Processing

Raman Spectroscopy in the Food Industry, TAMER UĞUR, BOYACI İSMAİL HAKKI, ÇULHA MUSTAFA, Editör, CRC Press, Boca Raton, ss.1-25, 2024
Metrikler

Yayın

15

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

305

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

313

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları