Dr. Öğr. Üyesi NAZİFE NUR YAZĞAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Surface-enhanced Raman scattering-based detection of plasmin activity by specific peptide substrate
Yazğan N. N.
,
Bulat T.
,
Topcu A.
,
Dudak F. C.
,
Boyaci I. H.
,
Tamer U.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.372, 2022 (SCI-Expanded)
Discrimination of milk species using Raman spectroscopy coupled withpartial least squares discriminant analysisin raw and pasteurized milk
Yazgan N. N.
,
Genis H. E.
,
BULAT T.
,
TOPCU A.
,
Durna S.
,
Yetisemiyen A.
, et al.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.100, sa.13, ss.4756-4765, 2020 (SCI-Expanded)
Development of a green fluorescence protein (GFP)-based bioassay for detection of antibiotics and its application in milk
KARAÇAĞLAR N. N.
,
TOPCU A.
,
DUDAK ŞEKER F. C.
,
BOYACI İ. H.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.85, sa.2, ss.500-509, 2020 (SCI-Expanded)
Raman spectroscopy coupled with chemometric methods for the discrimination of foreign fats and oils in cream and yogurt
Karacaglar N. N.
,
BULAT T.
,
BOYACI İ. H.
,
TOPCU A.
JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS
, cilt.27, sa.1, ss.101-110, 2019 (SCI-Expanded)
Dispersive and FT-Raman spectroscopic methods in food analysis
BOYACI İ. H.
,
TEMİZ H. T.
,
Genis H. E.
,
SOYKUT E. A.
,
Yazgan N. N.
,
GÜVEN B.
, et al.
RSC ADVANCES
, cilt.5, sa.70, ss.56606-56624, 2015 (SCI-Expanded)
Detection of melamine in milk by surface-enhanced Raman spectroscopy coupled with magnetic and Raman-labeled nanoparticles
Yazgan N. N.
,
Boyaci I. H.
,
Topcu A.
,
Tamer U.
ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY
, cilt.403, sa.7, ss.2009-2017, 2012 (SCI-Expanded)
A high sensitive assay platform based on surface-enhanced Raman scattering for quantification of protease activity
Yazgan N. N.
,
BOYACI İ. H.
,
Temur E.
,
Tamer U.
,
Topcu A.
TALANTA
, cilt.82, sa.2, ss.631-639, 2010 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Fenilketonüri (Fku) Hastaları için Pirinçten Yoğurt Üretim Potansiyelinin İncelenmesi
Avutmuşlu P.
,
Yarımkaya Z.
,
GÖKBEL F.
,
YAZĞAN N. N.
Tabader Academy Congress, İstanbul, Türkiye, 02 Mayıs 2024, cilt.1, ss.23-24
Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması
Subaşı İ.
,
GÖKBEL F.
,
YAZĞAN N. N.
Tabader Academy Congress, İstanbul, Türkiye, 02 Mayıs 2024, cilt.1, ss.35-36
Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi
KELGÖKMEN D.
,
BULAT T.
,
YAZĞAN N. N.
,
TOPCU A.
,
BOYACI İ. H.
,
ÖZER H. B.
, et al.
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019
Bioanalysis system for the determination of antimicrobial in foods
YAZĞAN N. N.
,
DUDAK ŞEKER F. C.
,
BOYACI İ. H.
,
TOPCU A.
International Conference on RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, 11 - 13 Nisan 2018
Raman spectroscopy coupled wiıth chemometrıc methods for rapid detection of fat adulteration in dairy products
BULAT T.
,
YAZĞAN N. N.
,
TOPCU A.
,
BOYACI İ. H.
PITTCON Conference, 17 - 21 Mart 2013
Peynirde Yağ Tağşişinin Hızlı Tespiti İçin Raman Spektroskopisi ve Kemometrik Yöntemlerin Kullanımı
YAZĞAN N. N.
,
BULAT T.
,
BOYACI İ. H.
,
TOPCU A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012
Kitap & Kitap Bölümleri
Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı Uygulamaları
YAZĞAN N. N.
,
YILMAZ R.
,
KÜTÜK AYHAN D.
Palme Yayınevi, Ankara, 2024
Raman Spectroscopy as a Tool for In-Line Quality Management in Food Processing
YAZĞAN N. N.
,
Hummel D.
,
Hinrichs J.
,
Hitzmann B.
Raman Spectroscopy in the Food Industry, TAMER UĞUR, BOYACI İSMAİL HAKKI, ÇULHA MUSTAFA, Editör, CRC Press, Boca Raton, ss.1-25, 2024
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
15
Atıf (WoS)
226
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
313
H-İndeks (Scopus)
6
Proje
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları