Makaleler
29
Tümü (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
ESCI (1)
Scopus (23)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (1)
4. Determination of Lipid Profile and Anthropometric Measurements of Multiple Sclerosis Patients: A Contolled Descriptive Study
TURK NOROLOJI DERGISI
, cilt.25, ss.218-228, 2019 (Scopus, TRDizin)
13. Adolesanlarda Kafein İçeren Yiyecek ve İçecek TüketimiÜzerine Bir Araştırma
Beslenme ve Dİyetetik
, cilt.43, ss.119-125, 2015 (Hakemli Dergi)
19. ARE NUTRITION LABELS ON PACKED FOODS USEFUL TOOLS IN REDUCING SODIUM INTAKE?
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.63, ss.514, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
20. Consumer Understanding and Use of Food and Nutrition Labeling in Turkey
JOURNAL OF NUTRITION EDUCATION AND BEHAVIOR
, cilt.44, sa.6, ss.584-591, 2012 (SCI-Expanded, SSCI, Scopus)
22. Serum Antioxidant Vitamin Levels in Patients with Coronary Heart Disease
INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH
, cilt.81, sa.4, ss.211-217, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
23. VITAMIN B6 AND B12 STATUS IN TURKISH CHILDREN WITH PHENYLKETONURIA
JOURNAL OF INHERITED METABOLIC DISEASE
, cilt.33, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
25. Implications of socio-economic status on the dietary fatty acid intakes in Turkish women
TURKISH JOURNAL OF MEDICAL SCIENCES
, cilt.40, sa.2, ss.305-312, 2010 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
26. Effects of regular black tea consumption on the antioxidant activity
FASEB JOURNAL
, cilt.24, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
28. Zayıflama diyetlerinde kullanılan balık yağının biyokimyasal parametreler üzerine etkisi
MN Kardiyoloji
, cilt.16, sa.4, ss.239-246, 2009 (TRDizin)
29. Ailelerin sosyo-ekonomik ve gelir düzeylerine bağıntılı olarak besin harcama payları
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.21, ss.83-100, 1992 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
1. DOES DIETARY CAFFEINE INTAKE EFFECT THE BODYCOMPOSITION IN ADOLESCENTS
Abstracts of the 38th ESPEN Congress,Copenhagen, Denmark, 17–20 September 2016, 17 - 20 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
2. CAFFEINATED FOOD AND BEVERAGE CONSUMPTION PATTERN AND ITS PHYSIOLOGICAL EFFECTS IN ADOLESCENTS
17th International Congress of Dietetics, 7 - 10 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
3. Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 4 - 08 Nisan 2012
4. Türkiye de organik ve klasik yöntemlerle üretilen zeytinyağlarının ağır metal içeriğine yönelik bir araştırma
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
5. Prognostic Roles of Trace Elements in Acute Coronary Sendrom and Congestive Heart Failure in Emergency Department
3rd EurAsian Congress on Emergency Medicine, Antalya, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2012, ss.95
6. 10 12 Yaş Grubu Çocuklarda Diyet Kalite İndeksi Kıdmed İle Belirlenen Beslenme Alışkanlıkları İle Beden Kütle İndeksi Ve Vücut Bileşimi Arasındaki İlişkinin Araştırılması
VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongre, 2 - 06 Nisan 2008, ss.274, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. Türkiye’ye Özgü Besin ve Beslenme Rehberi.
Merdiven Reklam Tanıtım, Ankara, 2015
2. Türkiye’ye Özgü Besin ve Beslenme Rehberi
Merdiven Reklam Tanıtım, Ankara, 2015