Arş.Gör. GÜLSÜM GİZEM TOPAL


Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik A.B.D.


Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik


Yayınlardaki İsimler: G. Gizem Topal

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

25

Atıf (WoS)

84

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

91

H-İndeks (Scopus)

3

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Doktora

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik A.B.D., Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Toplu Beslenme Sistemleri, Türkiye

2010 - 2014

2010 - 2014

Lisans

Ege Üniversitesi, İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu, Türkiye

Yaptığı Tezler

2020

2020

Doktora

Farklı Diyet Modellerinin Non-Alkolik Yağlı Karaciğer Hastalığında Kardiyometabolik Göstergeler, İnflamasyon ve Ağırlık Kaybı Üzerine Etkileri

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik A.B.D.

2017

2017

Yüksek Lisans

Piyasadaki Farklı Yoğurt Türlerinin Aflatoksin M1 Düzeylerinin Belirlenmesi

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Toplu Beslenme Sistemleri

Araştırma Alanları

Beslenme ve Dietetik

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2021

2021

Süt Ürünleri Tüketimi İle Depresyon Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

GÜMÜŞ D., TOPAL G. G., SEVİM S., KIZIL M.

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021

2021

2021

Ankara’da Bulunan Bir Huzurevinin Menülerinin MIND Diyeti ile Uyumunun Değerlendirilmesi

SEVİM S., GÜMÜŞ D., TOPAL G. G., KIZIL M.

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021

2017

2017

The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer

TOPAL G. G., SEVİM S., TENGİLİMOĞLU METİN M. M., SANCAK B., KIZIL M.

11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

2017

2017

The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt

SEVİM S., TOPAL G. G., TENGİLİMOĞLU METİN M. M., SANCAK B., KIZIL M.

11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

2020

2020

OKULLARDA MENÜ PLANLAMA

GEZMEN KARADAĞ M., YARDIMCI H., MÜFTÜOĞLU S., TOPAL G. G., AYHAN B., BEKAR C., et al.

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN, Prof. Dr. Saniye BİLİCİ, Doç. Dr. Mevlüde KIZIL, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.75-100, 2020


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 84

h-indeksi (WOS): 3