Arş.Gör. ŞENEL ECEM BERK
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Quality retention in pumpkin powder dried by combined microwave-convective drying
Izli G.
,
Yildiz G.
,
Berk Ş. E.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.4, ss.1558-1569, 2022 (SCI-Expanded)
Formation of alpha-dicarbonyl compounds and glycation products in sesame (Sesamum indicum L.) seeds during roasting: a multiresponse kinetic modelling approach
Berk E.
,
AKTAĞ I.
,
GÖKMEN V.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.247, sa.9, ss.2285-2298, 2021 (SCI-Expanded)
Multiresponse kinetic modelling of 5-hydroxymethylfurfural and acrylamide formation in sesame (Sesamum indicumL.) seeds during roasting
Berk E.
,
Hamzalioglu A.
,
GÖKMEN V.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.246, sa.12, ss.2399-2410, 2020 (SCI-Expanded)
Investigations on the Maillard Reaction in Sesame (Sesamum indicum L.) Seeds Induced by Roasting
Berk E.
,
Hamzalioglu A.
,
GÖKMEN V.
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
, cilt.67, sa.17, ss.4923-4930, 2019 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
4
Atıf (WoS)
43
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
78
H-İndeks (Scopus)
4