Arş. Gör. Dr. CANSU ÇETİN KARAKAŞ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Impact of three different plate colours on short-term satiety and energy intake: a randomized controlled trial
AKYOL A.
,
AYAZ A.
,
INAN-EROGLU E.
,
ÇETİN C.
,
SAMUR G.
NUTRITION JOURNAL
, cilt.17, 2018 (SCI-Expanded)
ASSESSING THE EFFECT OF THE PLATE COLOUR ON ENERGY INTAKE DURING AN OPEN BUFFET MEAL
Akyol A.
,
Samur G.
,
İNAN EROĞLU E.
,
ÇETİN C.
,
AYAZ A.
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.71, ss.1281-1282, 2017 (SCI-Expanded)
Effect of plate size on meal energy intake in normal weight women
Ayaz A.
,
Akyol Mutlu A.
,
Çetin C.
,
Besler H. T.
Nutrition Research and Practice
, cilt.10, sa.5, ss.1-6, 2016 (SCI-Expanded)
Low indoleamine 2,3-dioxygenase activity in persistent food allergy in children
BUYUKTIRYAKI B.
,
ŞAHİNER Ü. M.
,
GİRGİN G.
,
BİRBEN E.
,
SOYER O. U.
,
CAVKAYTAR O.
, et al.
ALLERGY
, cilt.71, sa.2, ss.258-266, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Comparison of the Effects of Mid-Morning Snacks Prepared with Chia, Amaranth and Quinoa Seeds on Short-Term Satiety and Energy Intake
AKYOL MUTLU A.
,
ÇETİN C.
,
İNAN EROĞLU E.
,
SAMUR F. G.
,
AYAZ A.
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.2, 2022 (Hakemli Dergi)
The Level of Knowledge of Dietitians About Dietary Management of Children with Food Allergy
Ginis T.
,
Koc N.
,
Guvenir H.
,
ÇETİN C.
,
Toyran M.
,
Civelek E.
, et al.
ASTIM ALLERJI IMMUNOLOJI
, cilt.14, sa.2, ss.81-87, 2016 (ESCI)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Does adherence to mediterranean diet affect body mass index and dietary macronutrient intakes in adults?
İNAN E.
,
ÇETİN C.
,
AKYOL MUTLU A.
,
AYAZ A.
,
SAMUR F. G.
40th ESPEN CONGRESS, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.112
Relationship between food neophobia and consumption of functional foods
ÇETİN C.
,
İNAN E.
,
AKYOL MUTLU A.
,
SAMUR F. G.
,
AYAZ A.
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.129
Does short term stress affect obesity-related behaviors in normal-weight subjects?
ILGAZ F.
,
TÜRKOĞLU İ.
,
AÇIKGÖZ A.
,
ÇETİN C.
,
FİSUNOĞLU M.
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.142
Assessing the effect of the plate colour on energy intake during an open buffet meal
AKYOL MUTLU A.
,
SAMUR F. G.
,
İNAN E.
,
ÇETİN C.
,
AYAZ A.
21.th International Union of Nutritional Sciences (IUNS), Arjantin, 15 - 20 Ekim 2017, cilt.71, ss.144
The role of indoleamine 2,3-dioxygenase (IDO) gene polymorphisms and tryptophan/kynurenine pathway in food allergic and tolerant children
Buyuktiryaki B.
,
ŞAHİNER Ü. M.
,
GİRGİN G.
,
Cavkaytar O.
,
YILMAZ A.
,
YAVUZ S.
, et al.
World Allergy and Asthma Congress of the European-Academy-of-Allergy-and-Clinical-Immunology and World-Allergy-Organization, Milan, İtalya, 22 - 26 Haziran 2013, cilt.68, ss.7-8
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
14
Atıf (WoS)
33
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
39
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
3
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları