-
2023 - Devam Ediyor Biyoişleme Teknikleri Kullanılarak Akrilamid Riski Azaltılmış Protein Biyoyararlanım ve Aroma Özellikleri Geliştirilmiş Girdilerin ve Gıdaların Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÖKMEN V. (Yürütücü), BAŞBOZKURT D. N., PAÇACIOĞLU E., TAŞ N., KOCADAĞLI T., HAMZALIOĞLU B. A., et al.
-
2023 - 2025 Fırıncılık Ürünlerinde Kullanılmak Üzere Kimyasal ve Biyokimyasal Reaksiyon Mekanizmalarıyla İmmünojenik Peptitleri Azaltılmış Modifiye Gluten Eldesi
-
2023 - 2025 Isıl Işlem Görmüş Gıdalardaki Akrilamidin Toksik Etkilerinin Sindirim Ve Metabolizma Sırasında Kontrolü
-
2022 - 2024 Farklı Pişirme Yöntemleri ve Farklı Yağ Türleri Kullanımının Patateslerin Tahmini Glisemik İndeks Değeri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TENGİLİMOĞLU METİN M. M. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., Kaya F.
-
2022 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri (220N414 nolu TÜBİTAK Projesi Ek Desteği)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATAÇ MOGOL B. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., TAŞ N., KOCADAĞLI T.
-
2021 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi
Ataç Mogol B. (Yürütücü), Hamzalıoğlu B. A., Taş N., Kocadağlı T.
-
2017 - 2021 Kırmızı Lahana Antosiyaninlerinin Mikrodalga ve Konvansiyonel Yöntemler ile Özütlenmesi ve Antosiyanin Özütlerinin Enkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YOLAÇANER E. (Yürütücü), Yiğit Ü., Demirci C., HAMZALIOĞLU B. A.
-
2018 - 2018 ProteinFenol Etkileşiminin Proteinlerin ve Protein Bazlı Bazı Gıda İngrediyenlerinin Antioksidan Glikasyon ve Sindirilebilirlik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Fenolik Bileşiklerin Sindirim Enzimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2015 - 2015 12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu