-
2023 - 2025 Fırıncılık Ürünlerinde Kullanılmak Üzere Kimyasal ve Biyokimyasal Reaksiyon Mekanizmalarıyla İmmünojenik Peptitleri Azaltılmış Modifiye Gluten Eldesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Hamzalioğlu B. A. (Yürütücü), Çelik Yilmaz E. E., Gökmen V.
-
2023 - 2025 Biyoişleme Teknikleri Kullanılarak Akrilamid Riski Azaltılmış Protein Biyoyararlanım ve Aroma Özellikleri Geliştirilmiş Girdilerin ve Gıdaların Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÖKMEN V. (Yürütücü), BAŞBOZKURT D. N., PAÇACIOĞLU E., TAŞ N., KOCADAĞLI T., HAMZALIOĞLU B. A., et al.
-
2023 - 2025 Isıl Işlem Görmüş Gıdalardaki Akrilamidin Toksik Etkilerinin Sindirim Ve Metabolizma Sırasında Kontrolü
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2523 - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) İkili İşbirliği Programı
Ataç Mogol B. (Yürütücü), Gökmen V., Hamzalıoğlu B. A.
-
2022 - 2024 Farklı Pişirme Yöntemleri ve Farklı Yağ Türleri Kullanımının Patateslerin Tahmini Glisemik İndeks Değeri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TENGİLİMOĞLU METİN M. M. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., Kaya F.
-
2022 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri (220N414 nolu TÜBİTAK Projesi Ek Desteği)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ATAÇ MOGOL B. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., TAŞ N., KOCADAĞLI T.
-
2021 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2559 - TÜBİTAK – MoESTD (Sırbistan) İkili İşbirliği Programı
Ataç Mogol B. (Yürütücü), Hamzalıoğlu B. A., Taş N., Kocadağlı T.
-
2017 - 2021 Kırmızı Lahana Antosiyaninlerinin Mikrodalga ve Konvansiyonel Yöntemler ile Özütlenmesi ve Antosiyanin Özütlerinin Enkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YOLAÇANER E. (Yürütücü), Yiğit Ü., Demirci C., HAMZALIOĞLU B. A.
-
2018 - 2018 ProteinFenol Etkileşiminin Proteinlerin ve Protein Bazlı Bazı Gıda İngrediyenlerinin Antioksidan Glikasyon ve Sindirilebilirlik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Fenolik Bileşiklerin Sindirim Enzimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2015 - 2015 12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu