Arş. Gör. SERAY AKALIN
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (3)
1.
Farklı Et Türlerinde Ekstrakt ve Baharat Kullanımı İleri Glikasyon Son Ürünleri (AGE) Oluşumunu Azaltır mı?
SAYGILI S. A.
,
AYAZ A.
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.52, sa.2, ss.93-102, 2024 (TRDizin)
2.
Farklı İçeriğe Sahip Konserve Balıkların Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Akalın S.
,
İnan Eroğlu E.
,
Güleç A.
,
Ayaz A.
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.213-232, 2023 (TRDizin)
3.
Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi
AKALIN S.
,
İNAN E.
,
GÜLEÇ A.
,
AYAZ A.
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.48, sa.2, ss.15-23, 2020 (TRDizin)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3
Proje
1
Açık Erişim
1