Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 Işınlanmış Şeker ve Şeker İçeren Kuru Gıdaların Elektron Spin Rezonans ESR Tekniği İle Teşhisi ve Bu Gıdalarda Işınlama İle Oluşan Radikalik Araürünlerin Karakterizasyonu
-
2017 - 2018 Araştırma Laboratuvarında Yenileme Çalışmaları
-
2015 - 2015 Elektron Paramanyetik Rezonans Yöntemiyle Stronsiyum Sülfat SrSO4 Örneğinin Dozimetrik Özelliklerinin İncelenmesi
-
2014 - 2015 FİZ301 FİZİK LAB. V. (Kuantum Fiziği Laboratuarı) dersi kapsamındaki bazı deney donanımlarının sarf malzeme eksikliklerinin giderilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
İDE S. (Yürütücü), SÜNETÇİOĞLU M. M., YILDIRIM L., ÖZBEY S., POLAT M., ÇOLAK Ş.