Arş. Gör. ÖMER FARUK KARABULUT
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Training of food handlers using a virtual reality environment on handwashing is more effective than traditional training approaches in a randomized trial
KARABULUT Ö. F.
,
ÇELİKCAN U.
,
Ellahi B.
,
DİKMEN D.
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL HEALTH RESEARCH
, 2024 (SCI-Expanded)
Prevalence, risk factors, and self-awareness for hypertension and diabetes: rural–urban and male–female dimensions from a cross-sectional study in Ghana
Ellahi B.
,
DİKMEN D.
,
Seyhan-Erdoğan B.
,
KARABULUT Ö. F.
,
Aitken A.
,
Agbozo F.
, et al.
International Journal of Diabetes in Developing Countries
, cilt.43, sa.5, ss.694-708, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi
MADALI B.
,
KARABULUT Ö. F.
,
ÖZTÜRK E. E.
,
PARLAK YETİŞEN L.
,
ERDİNÇ A. Ş.
,
DİKMEN D.
Journal of Nutrition and Dietetics
, cilt.49, sa.1, ss.5-14, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’nin Değerlendirilmesi
KARABULUT Ö. F.
,
DİKMEN D.
2. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017
Toplu Beslenme Hizmeti Veren Kuruluşlarda İşyeri Tehlike Sınıfları
KARABULUT Ö. F.
,
DİKMEN D.
2. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017
Beslenme ve Diyetetik Eğitiminde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitiminin Değerlendirilmesi
KARABULUT Ö. F.
,
DİKMEN D.
3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi, 29 Kasım - 02 Aralık 2017
DİYETİSYEN MEVZUAT İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÜÇGENİ
KARABULUT Ö. F.
,
DİKMEN D.
1. Uluslararası İş Güvenliği ve Çalışan Sağlığı Kongresi, 6 - 07 Mayıs 2016
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ SEKTÖRÜNDEKİ İŞ KAZASI İSTATİSTİKLERİ
KARABULUT Ö. F.
,
DİKMEN D.
1. Uluslararası İş Güvenliği ve Çalışan Sağlığı Kongresi, 6 - 07 Mayıs 2016
Beslenme Eğitiminin Atıştırmalık Besin Tüketim Alışkanlıklarında Etkisinin Değerlendirilmesi
İNAN E.
,
TENGİLİMOĞLU METİN M. M.
,
GÜMÜŞ D.
,
KARABULUT Ö. F.
,
DEMİR A.
,
MADALI B.
, et al.
Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2015
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
9
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları