Arş. Gör. NAZ ERDEM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Modelling of perceived sweetness in biscuits based on sensory analysis as a new tool to evaluate reformulation performance in sugar reduction studies
ERDEM N.
,
Taş N.
,
KOCADAĞLI T.
,
GÖKMEN V.
Food Chemistry
, cilt.425, 2023 (SCI-Expanded)
Effect of formulation on the dispersion kinetics of baby biscuits in water, milk, and fruit juice
ERDEM N.
,
KOCADAĞLI T.
,
Taş N.
,
Çelik S.
,
GÖKMEN V.
European Food Research and Technology
, cilt.249, sa.11, ss.2925-2933, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
APPLICATION OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY TO OPTIMIZE MICROWAVE-ASSISTED EXTRACTION OF TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS FROM CAUCASIAN WHORTLEBERRY
KUTLU KANTAR N.
,
Bıçak C.
,
Ekinci D.
,
Kılıç E.
,
ERDEM N.
,
İŞCİ YAKAN A.
, et al.
GIDA
, cilt.43, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Modelling of perceived sweetness in biscuits to evaluate reformulation performance in sugar reduction studies
ERDEM N.
,
TAŞ N.
,
KOCADAĞLI T.
,
GÖKMEN V.
The 36th EFFoST International Conference, Dublin, İrlanda, 07 Kasım 2022
Kinetic Modelling of Dispersion of Baby Biscuits in Liquid as a Quality Assessment Tool
KOCADAĞLI T.
,
Çelik S.
,
ERDEM N.
,
TAŞ N.
,
GÖKMEN V.
The 36th EFFoST International Conference, Dublin, İrlanda, 07 Kasım 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5