Desteklenen Projeler
4
-
2023 - 2024 Farklı Oranlarda Dirençli Nişasta İçeren Ekmeklerin Glisemik İndeks Ve İştah Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
FİSUNOĞLU M. (Yürütücü), UYAROĞLU O. A., TEKİN T.
-
2017 - 2021 Zeytin Yaprağı Özütünün Farklı Pişirme İşlemleri Uygulanmış Somon Balığı Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi
-
2018 - 2019 Obez ve Obez Olmayan Annelerin Matür Anne Sütü Yağ Asidi İçeriği ve İştah Hormon Düzeylerinin Karşılaştırılması
-
2016 - 2017 Süt ve Süt Ürünlerinin Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi