-
2019 - 2023 Seçilen Yerel Buğday (Triticum spp) Çeşitlerinde Bazı Biyoaktif Bileşenlerin Tanımlanması ve Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
UYGUN Ü. (Yürütücü), YILMAZ R., SALANTUR A., AKRAM M. U., TOPALOĞLU Ş. B., TÜZÜN C. Y.
-
2017 - 2020 Öğrenci İşleri Bilişim Sistemleri Alt Yapı Destekleme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
UYGUN Ü. (Yürütücü), ÖZKAN ÇELİK E., TUĞRUL Ö.
-
2016 - 2019 Esmer pirinçle zenginleştirilmiş fonksiyonel yoğurt
-
2017 - 2017 YEREL MEYVELERDEN BİYOAKTİF İNGREDİYEN ÜRETİMİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YILMAZ R. (Yürütücü), UYGUN Ü., Satır C. C., SAYGILI N.
-
2017 - 2017 Basınç düşürme yöntemi ile üretilen esmer pirinç keklerinin biyoaktif bileşenleri üzerine bir çalışma
-
2014 - 2016 Mühendislik Fakültesi Lisans Programları Akreditasyonu
-
2015 - 2015 TRABZON EKMEĞİ ÜRETİMİNİN AFLATOKSİNLER VE FUSARIUM TOKSİNLERİ ÜZERİNE ETKİSİ