Desteklenen Projeler
5
-
2015 - 2019 Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrenci Laboratuvarlarının İyileştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
VURAL H. (Yürütücü), TOPCU A., ZENCİR Y., TEMİZ A., HEYBELİ Z. S.
-
2016 - 2017 SÜT İŞLETMELERİNDE BİYOFİLM OLUŞTURAN MİKROORGANİZMALAR VE BİYOFİLM OLUŞUMUNUN KARAKTERİZASYONU
-
2016 - 2017 Türkiye 12. Gıda Kongresi
-
2014 - 2016 Süt İşletmelerinde Biyofilm Oluşturan Mikroorganizmalar ve Biyofilm Oluşumunun Karakterizasyonu
-
2012 - 2016 Anne Sütünden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Gıda Teknolojisi Açısından Önemli Olan Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi