Tezler

Investigation of chemical reactions in hazelnut induced by roasting

Doktora - 2017

Vişne çekirdeği atıklarının gıda ingrediyeni olarak değerlendirilmesi

Yüksek Lisans - 2013

Investigation and Kinetic Modelling of α-Dicarbonyl Compound Formation in Foods

Doktora - 2016

Increasing the total antioxidant capacity bound to insoluble dietary fiber

Yüksek Lisans - 2015

Biyoaktif karbonillerin akrilamid oluşumu üzerine etkisinin incelenmesi

Yüksek Lisans - 2011

BESİNSEL LİFLERE BAĞLI BİYOAKTİF MADDELERİN ANTİOKSİDAN KAPASİTESİ VE REJENERASYON DAVRANIŞININ QUENCHER METODUYLA BELİRLENMESİ

Yüksek Lisans - 2013

GIDALARDA BULUNAN SERBEST VE BAĞLI DOĞAL ANTİOKSİDANLAR ARASINDAKİ ETKİLEŞİMLERİN BELİRLENMESİ

Doktora - 2017

Farklı pişirme uygulamaları ile fırıncılık ürünlerinde akrilamid oluşumunun sınırlandırılması

Yüksek Lisans - 2011

Investigation of the reactivities of monomeric and polymeric components in some foods in digestion conditions in vitro

Doktora - 2017

Domateslerde kromatografik yöntemle 2,4-D tayini üzerinde araştırmalar

Yüksek Lisans - 1993

Domateslerde 2,4-D, 4-CPA ve BNOA çoklu kalıntı tayini ve kalıntı miktarı ile morfolojik bozukluklar arasındaki ilişkinin belirlenmesi üzerine araştırmalar

Doktora - 1998

Yönetilen Tezler

Adsorban reçineler kullanılarak şeker şurubu ve elma suyu renginin iyileştirilmesi

Yüksek Lisans - 2008

Patateslerde ön ıslatma işleminin kızartılmış üründe akrilamid oluşumuna etkisi üzerinde araştırmalar

Yüksek Lisans - 2006

Investigation of chemical reactions in hazelnut induced by roasting

Doktora - 2017

Omega-3 yağ asidi nanopartiküllerinin ekmek formülasyonlarında kullanımı

Yüksek Lisans - 2011

Investigation and kinetic modelling of α-dicarbonyl compound formation in foods

Doktora - 2016

Bisküvi benzeri ürünlerde pişirme sırasında termal proses kontaminantlarının oluşumunun incelenmesi

Doktora - 2010

Meyve ve sebzelerde bulunan oksidatif enzimlerin antioksidan bileşikler ve antioksidan kapasite üzerine etkilerinin belirlenmesi

Doktora - 2009

Biyoaktif karbonillerin akrilamid oluşumu üzerine etkisinin incelenmesi

Yüksek Lisans - 2011

Mitigation of thermal process contaminants by alternative technologies

Doktora - 2014

Investigation of controlled modifications on glycation tendency of proteins

Doktora - 2016

Besinsel liflere bağlı biyoaktif maddelerin antioksidan kapasitesi ve rejenerasyon davranışının quencher metoduyla belirlenmesi

Yüksek Lisans - 2013

Fındığın Kavrulması Sırasında Gerçekleşen Maillard Reaksiyonuna Lipit Oksidasyonunun Katkısı

Yüksek Lisans - 2013

Farklı pişirme uygulamaları ile fırıncılık ürünlerinde akrilamid oluşumunun sınırlandırılması

Yüksek Lisans - 2011

Gıda ve biyoaktif gıda bileşenlerinin kaplanması: Proses ve depolama stabilitesi üzerine etkileri

Doktora - 2015

GIDALARDA BULUNAN SERBEST VE BAĞLI DOĞAL ANTİOKSİDANLAR ARASINDAKİ ETKİLEŞİMLERİN BELİRLENMESİ

Doktora - 2017

Effect of protein polyphenol interaction on the physicochemical properties of set type yogurt and on the digestibility of milk proteins

Yüksek Lisans - 2017

Investigation of the reactivities of monomeric and polymeric components in some foods in digestion conditions in vitro

Doktora - 2017

Development and characterization of whey based alpha-lactalbumin protein nanotubes for food applications

Doktora - 2013

Nanoenkapsüle edilmiş kakao fenolik maddelerince zenginleştirilmiş fındık kremasının reolojik özelliklerinin incelenmesi

Yüksek Lisans - 2012

Değişik tahıl unları kullanılarak üretilen ekmek ve bisküvilerdeki aroma bileşiklerinin incelenmesi

Yüksek Lisans - 2011

Kızartma yağlarında termal proses indikatörü olarak hidroksimetilfurfural varlığının incelenmesi

Yüksek Lisans - 2011

Kükürtdioksit ve pH'nın Okratoksin A stabilitesi üzerine etkilerinin araştırılması

Yüksek Lisans - 2008

Amino asit zenginleştirmesinin bisküvi ve benzeri ürünlerde akrilamid oluşumuna etkisi

Yüksek Lisans - 2010

Dondurularak muhafaza edilen bazı sebzelerde peroksidaz ve lipoksigenaz enzimlerinin pigment ko-oksidasyonu üzerine etkilerinin belirlenmesi

Yüksek Lisans - 2003

Vişne çekirdeği atıklarının gıda ingrediyeni olarak değerlendirilmesi

Yüksek Lisans - 2013

AMİNOASİTLERİN FARKLI FERMANTASYON KOŞULLARINDA ORTAYA ÇIKAN DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ

Doktora - 2017

Jelatin bentonit ile ön floklaştırmanın elma suyunun ultrafiltrasyon performansı üzerine etkileri

Yüksek Lisans - 2005

Model ortamda ve patates kızartmasında gerçekleşen maıllard reaksiyonunun akrilamid, renk ve antioksidan kapasite açısından yapay sinir ağı kullanılarak modellenmesi

Doktora - 2010

Increasing the total antioxidant capacity bound to insoluble dietary fiber

Yüksek Lisans - 2015