Yüksek Antioksidan Kapasiteli Tahıl Kökenli Besinsel Liflerin Tasarımı
GÖKMEN V. (Executive), DOĞAN CÖMERT E.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2021
ProteinFenol Etkileşiminin Proteinlerin ve Protein Bazlı Bazı Gıda İngrediyenlerinin Antioksidan Glikasyon ve Sindirilebilirlik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
HAMZALIOĞLU B. A. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2018 - 2018
Bisküvilerde Aroma Oluşumu Üzerine Kalsiyum Tuzlarının Etkisi
TAŞ N. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2018
Metal Katyonlarının Isıl İşlem Sırasında Aroma Oluşumu Üzerine Etkisi
TAŞ N. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2018
Marulun pHya bağlı antioksidan özelliği ve eklenen fenolik antioksidanların sinerjisi
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2018 - 2018
Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural İçeriği Azaltılmış Çözünebilir Kahve ve Üretim Yöntemi
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2018
Akrilamid içermeyen fırınlanmış unlu mamül ve üretim yöntemiAvrupa patent başvurusu
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2016 - 2018
Akrilamid azaltma stratejileri FoodDrinkEurope aracı hakkında kritik değerlendirme
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, Continues
Kitosanın bisküvi ve ekmek kabuğu sistemlerinde akrilamid oluşumu üzerine etkisi
ATAÇ MOGOL B. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2018
Fırınlanmış patates cipslerinde akrilamid oluşum kinetiğinin incelenmesi
ATAÇ MOGOL B. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2018
Fenolik Bileşiklerin Sindirim Enzimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
HAMZALIOĞLU B. A. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2018
LIPOZOM ORTAMINDA BAGLI ANTIOKSIDANLAR VE SERBEST ANTIOKSIDAN TROLOKS ARASINDAKI INTERAKSIYONLAR: COKDEGISKENLI BIR YAKLASIM
GÖKMEN V. (Executive), ÇELİK E. E.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2017 - 2017
Akrilamid İçermeyen, Fırınlanmış Unlu Mamül ve Üretim Yöntemi (Uluslarası Patent Başvurusu)
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2017
Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural İçeriği azaltılmış Çözünebilir Kahve ve Üretim Yönetimi- Amerika patent başvurusu
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2016 - 2017
Akrilamid İçermeyen Fırınlanmış Unlu Mamül ve Üretim Yöntemi-Amerika patent başvurusu
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2016 - 2017
Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural İçeriği Azaltılmış Suda Çözünür Kahve veya Kahve İkamesi Üretim Yöntemi (Avrupa Patent Başvurusu)
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2017
Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural İçeriği Azaltılmış Suda Çözünür Kahve ve Kahve İkamesi Üretim Yöntemi Patenti Uluslarası Başvurusu (PCT)
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2017
AKRİLAMİD VE HİDROKSİMETİL FURFURAL İÇERİĞİ AZALTILMIŞ, SUDA ÇÖZÜNÜR KAHVE VEYA KAHVE İKAMESİ VE ÜRETİM YÖNTEMİ
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2014 - 2017
TÜKETİME HAZIR MEYVE VE/VEYA SEBZELERİN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASINI SAĞLAYAN BİR SOLÜSYON VE UYGULAMA YÖNTEMİ
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2014 - 2017
AKRİLAMİD İÇERMEYEN, FIRINLANMIŞ UNLU MAMUL VE ÜRETİM YÖNTEMİ
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2014 - 2017
Karamelizasyon Koşullarında Glukozdan Dikarbonil Bileşikleri ve 5-Hidroksimetil-2-furfural Oluşumuna Sodyum Klorürün Etkisi: Çok-Değişkenli Kinetik Modelleme Yaklaşımı
GÖKMEN V. (Executive), KOCADAĞLI T.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2016 - 2017
13.Beslenme Kongresi
Project Supported by Higher Education Institutions, 2016 - 2017
Çözünür ve çözünmez antioksidanlar arasındaki sinerji çalışması
ÇELİK YILMAZ E. E. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2017
FoodresNet Turkish German Food Research Network Joining Competences To Ensure Food Quality and Safety
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2014 - 2017
Gıdaların rengiyle enerji yoğunluğu arasındaki ilişkinin bilgisayar tabanlı görüntü işleme ile araştırılması
ATAÇ MOGOL B. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2016 - 2016
Geleneksel ve Vakum Fırınlama Sırasında Bisküvinin Yüzey Sıcaklık Değişiminin Izlenmesi ve Akrilamid Oluşumu ile İlişkilendirilmesi
TUBITAK Project, 2015 - 2016
Demleme Koşullarının ve Dekafeinizasyonun Siyah ve Yeşil Çaylarda Serbest Amino Asit Profili Üzerine Etkisi
KOCADAĞLI T. (Executive), GÖKMEN V.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
Yapay Görme: Gıda Kalitesi ve Güvenliğinin İzlenmesi için bir Araç
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
KURU ISITMA KOŞULLARINDA BUĞDAY UNU-GLUKOZ MODEL SİSTEMİNDE 1,2-DİKARBONİL BİLEŞİKLERİ OLUŞUMUNUN ÇOK-DEĞİŞKENLİ KİNETİK MODELLENMESİ
KOCADAĞLI T. (Executive), GÖKMEN V.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu
HAMZALIOĞLU B. A. (Executive), GÖKMEN V.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu
ATAÇ MOGOL B. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
Çözünmez Buğday Kepeğinin Antioksidan Kapasitesinin Çözünür Fenolik Antioksidanlarla Muamele Edilerek Arttırılması
DOĞAN CÖMERT E. (Executive), GÖKMEN V.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
Besinsel liflere bağlı ve çözünür antioksidanlar arasındaki sinerji çalışması
ÇELİK YILMAZ E. E. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
Çözünmez Buğday Kepeğinin Antioksidan Kapasitesinin Çözünür Fenolik Antioksidanlarla Muamele Edilerek Arttırılması
DOĞAN CÖMERT E. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
Termal Proses Edilmiş Gıdalarda In Vitro Enzimatik Sindirim Sırasında Akrilamid Yıkımı
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2015 - 2015
Fonksiyonel İnstant Çay Geliştirilmesi ve Sağlık Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2011 - 2014
Ulusal Gıda Teknoloji Platformu
Gökmen V. (Executive)
TUBITAK Project, 2011 - 2014
Tahıl Stabilizasyonu
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Other Private Institutions, 2011 - 2013
Kısmen Kızartılmış Patates Dilimlerine Uygulanan Radyo Frekansı Son Kurutma İşlemi ile Düşük Akrilamid ve Yağ İçerikli Patates Cipsi Üretimi
TUBITAK Project, 2010 - 2012
Fonksiyonel Nar Ürünleri Geliştirilmesi
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Other Private Institutions, 2011 - 2012
Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyon ile Elde Edilen Yağların ve Kalan Posaların Kimyasal Kompozisyonlarının Belirlenmesi
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Other Private Institutions, 2010 - 2011
Peyniraltı Suyu Proteinlerinden Gıda Endüstrisinde Kullanılabilecek Protein ve Peptid Nanotüplerin Üretilmesi ve Karakterizasyonu
TUBITAK Project, 2010 - 2011
Susamlarda Acılık Nedenlerinin Belirlenmesi ve Acılığın Giderilmesi
GÖKMEN V. (Executive)
Project Supported by Other Private Institutions, 2010 - 2011
Gdalarda Bulunan Oksidatif Enzimlerin Maillard Reaksiyon Ürünleri ile İnhibisyon Olanaklarnın Araştırlması
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2006 - 2010
Mineral ve Amino Asit Zenginleştirmesi ile Ekmeklerde Pişirme Sırasında Akrilamid Oluşumunun Azaltılması Olanaklarının Araştırılması
Gökmen V. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2007 - 2009
The Use of Mediterranean Food Bioactive Compounds to Control The Formation of Hazardous Compounds in Thermally Processed Food
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2007 - 2009
Işıl İşlemler Sırasında Gıdalarda Oluşan Sağlığa Zararlı Bileşiklerin Analizi İçin Hızlı ve Kolay Numune Hazırlama Yöntemlerinin Geliştirilmesi Çeşitli Gıdalardaki Miktarlarının Saptanması ve Oluşumu Etkileyen Parametreler4in Belirlenmesi
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2005 - 2009
Mikrodalga Çözdürme Ön işlemi ile Kızartma Sırasında Parmak Patateslerde Oluşan Akrilamid Miktarının Azaltılması
TUBITAK Project, 2008 - 2009
Kontrollü Atmosferde Depolama ve Işınlama Uygulamalarının Patateslerde Akrilamid Oluşum Riski Üzerine Etkileri
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2004 - 2006
Malatya İli ve Civarında Yetitirilen Kayısılarda Belirlenen Akçil Zararının Oluşum Nedenlerinin Saptanması
TUBITAK Project, 2003 - 2005
Elma Suyu Üretiminde Hammadde Olarak Kullanılan Elmaların Mikroflorasında Alicylobacillus Acidoterrestris Varlığının Belirlenmesi
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2002 - 2003
Dondurulmuş Bezelye Havuç ve Fasulyelerde Lipoksigenaz ve Peroksidaz Enzimlerinin Neden Olduğu Sorunlar
GÖKMEN V. (Executive)
TUBITAK Project, 2000 - 2002