Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECTS OF FOOD CONSUMPTION PREFERENCES ON SUSTAINABILITY AND LIFE QUALITY: PILOT STUDY

International Conference on Global Practice of Multidiciplinary Scientific Studies, Gürcistan, 24 Haziran 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Covid-19 Pandemisinin Yaşam Tarzı ve Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi

10.Uluslar arası beslenme ve diyetetik kongresi, Türkiye, 31 Mayıs 2021

OLAĞAN ŞÜPHELİ LAKTOZ İNTOLERANSI

8.Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019

EVALUATION OF HYDRATION STATUSAND PULSE / OXYGEN SATISFACTION OF UNDERWATER HOCKEY TEAM

5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 Ekim - 06 Aralık 2019

ASSESSMENT OF ADOLESCENCE SWIMMERS’ NUTRITIONSTATUS

the 39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017, cilt.36

Kitap & Kitap Bölümleri

Diyet, Vücut Ağırlığı Regülesyonu ve Obezite

Klinik Uygulamalarda Beslenme, İndrani Kalkan, Mehmet Alan, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, İstanbul, ss.55-121, 2018

Egzersiz ve oksidatif stres: Antioksidan Beslenme Desteğinin Potansiyel Etkileri

Beslenme ve Diyetetik Güncel konular-6, Muhittin Tayfur, Editör, .hatipoğlu Yayınevi, Ankara, ss.1-11, 2018

Metrikler

Yayın

36

Atıf (WoS)

25

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

14

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları