Arş. Gör. LÜTFİYE PARLAK
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
ESCI (2)
Scopus (6)
TRDizin (2)
1.
Nutrient profiling and degree of food processing of child-targeted packaged foods in Türkiye: An urgent call for policy action
Parlak-Yetisen L.
,
DİKMEN D.
PLOS ONE
, cilt.20, sa.8, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Exploring the anti-inflammatory effects of microencapsulated probiotic bacteria:
in vivo
and
in vitro
evaluation in healthy mouse models
Madali-Kafes B.
,
Parlak-Yetisen L.
,
DİKMEN D.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, sa.7, ss.3753-3759, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Assessment of the effect of hand dryers used in shopping malls on hand hygiene
Kasapoğlu S.
,
Parlak-Yetişen L.
,
ÖZDEMİR A.
,
DİKMEN D.
American Journal of Infection Control
, cilt.50, sa.10, ss.1098-1102, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi
MADALI B.
,
KARABULUT Ö. F.
,
ÖZTÜRK E. E.
,
PARLAK YETİŞEN L.
,
ERDİNÇ A. Ş.
,
DİKMEN D.
Journal of Nutrition and Dietetics
, cilt.49, sa.1, ss.5-14, 2021 (TRDizin)
5.
Relationship between adherence to mediterranean diet and nutritional adequacy
PARLAK YETİŞEN L.
,
AĞAÇDİKEN A.
,
GÖKTAŞ Z.
,
RAKICIOĞLU N.
,
DİKMEN D.
Clinical Nutrition ESPEN
, cilt.46, 2021 (ESCI, Scopus)
6.
Association between body mass index and diet quality index-international and mediterranean diet compliance during Covid-19 pandemic
AĞAÇDİKEN A.
,
PARLAK YETİŞEN L.
,
DİKMEN D.
,
RAKICIOĞLU N.
,
GÖKTAŞ Z.
Clinical Nutrition ESPEN
, cilt.46, 2021 (ESCI, Scopus)
7.
Importance of intestinal microbiota in foodborne diseases
PARLAK YETİŞEN L.
,
DİKMEN D.
Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology
, cilt.77, sa.4, ss.497-508, 2020 (TRDizin)
Kitaplar
1
1.
Hastanelerde Yemek Hizmeti
PARLAK YETİŞEN L.
,
DİKMEN D.
İnsanda Beslenme Esasları, Fatma Çelik, Meltem Soylu, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, ss.662-669, 2023
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
13
Yayın (WoS)
5
Yayın (Scopus)
6
Atıf (WoS)
1
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Sobiad)
2
H-İndeks (Sobiad)
1
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları