Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Çölyak Tanısı Almış Çocuk Hastalarda Tat Duyusu Değişikliklerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZEN H. (Yürütücü), AKYOL M. U., DEVECİ K., YEŞİL İ. E., DİKMEN D.
-
2023 - 2026 Menü Müdahaleleri ve Sosyal Pazarlama Stratejileri ile Kampüste Paydaşların Akdeniz Diyetine Uyumunu Geliştirmek
-
2019 - 2023 Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilen Probiyotiklerin in vivo ve in vitro Etkinliğinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DİKMEN D. (Yürütücü), MADALI B., YILMAZ R., DUDAK ŞEKER F. C., PARLAK L.
-
2021 - 2022 Sonik Hedgehog Ekspresyonunun Tat Duyarlılığı ve Besin Alımına Etkisi
-
2020 - 2021 El Hijyeni Eğitimi Uygulamalarında Sanal Gerçeklik Yönteminin Etkinliğinin Değerlendirilmesi
-
2019 - 2021 Fındık Alerjeninin Çapraz Kontaminasyon Yolaklarının Değerlendirilmesi
-
2013 - 2017 Açıkta Satılan Bahratların Eş Zamanlı Polimeraz Zincir Reaksiyonu ile Mikrobiyolojik Yönden İncelenmesi
-
2016 - 2016 Türkiye'de Yeşil Tüketicilik Tutum Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BÜYÜKTUNCER DEMİREL Z. (Yürütücü), İNAN EROĞLU E., Madalı B., DİKMEN D., ÖZDEMİR A.
-
2016 - 2016 ÇEVRE KORUMAYA YÖNELİK TÜKETİCİLERİN BESİN TÜKETİM TERCİHLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYAZ A. (Yürütücü), İNAN EROĞLU E., ÖZDEMİR A., DİKMEN D., Madali B.
-
2016 - 2016 FONKSİYONEL GASTROİNTESTİNAL BOZUKLUK SEMPTOMLARINI TETİKLEYEN BESİN MADDELERİ