Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Çölyak Tanısı Almış Çocuk Hastalarda Tat Duyusu Değişikliklerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZEN H. (Yürütücü), AKYOL M. U., DEVECİ K., YEŞİL İ. E., DİKMEN D.
-
2023 - 2026 Menü Müdahaleleri ve Sosyal Pazarlama Stratejileri ile Kampüste Paydaşların Akdeniz Diyetine Uyumunu Geliştirmek
-
2021 - 2022 Sonik Hedgehog Ekspresyonunun Tat Duyarlılığı ve Besin Alımına Etkisi
-
2020 - 2021 El Hijyeni Eğitimi Uygulamalarında Sanal Gerçeklik Yönteminin Etkinliğinin Değerlendirilmesi
-
2016 - 2016 Türkiye'de Yeşil Tüketicilik Tutum Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BÜYÜKTUNCER DEMİREL Z. (Yürütücü), İNAN EROĞLU E., Madalı B., DİKMEN D., ÖZDEMİR A.
-
2016 - 2016 ÇEVRE KORUMAYA YÖNELİK TÜKETİCİLERİN BESİN TÜKETİM TERCİHLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYAZ A. (Yürütücü), İNAN EROĞLU E., ÖZDEMİR A., DİKMEN D., Madali B.