-
2023 - 2026 Menü Müdahaleleri ve Sosyal Pazarlama Stratejileri ile Kampüste Paydaşların Akdeniz Diyetine Uyumunu Geliştirmek
-
2019 - 2023 Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilen Probiyotiklerin in vivo ve in vitro Etkinliğinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DİKMEN D. (Yürütücü), MADALI B., YILMAZ R., DUDAK ŞEKER F. C., PARLAK L.
-
2021 - 2022 Sonik Hedgehog Ekspresyonunun Tat Duyarlılığı ve Besin Alımına Etkisi
-
2020 - 2021 El Hijyeni Eğitimi Uygulamalarında Sanal Gerçeklik Yönteminin Etkinliğinin Değerlendirilmesi
-
2019 - 2021 Fındık Alerjeninin Çapraz Kontaminasyon Yolaklarının Değerlendirilmesi
-
2013 - 2017 Açıkta Satılan Bahratların Eş Zamanlı Polimeraz Zincir Reaksiyonu ile Mikrobiyolojik Yönden İncelenmesi
-
2016 - 2016 Türkiye'de Yeşil Tüketicilik Tutum Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BÜYÜKTUNCER DEMİREL Z. (Yürütücü), İNAN EROĞLU E., Madalı B., DİKMEN D., ÖZDEMİR A.
-
2016 - 2016 ÇEVRE KORUMAYA YÖNELİK TÜKETİCİLERİN BESİN TÜKETİM TERCİHLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
AYAZ A. (Yürütücü), İNAN EROĞLU E., ÖZDEMİR A., DİKMEN D., Madali B.
-
2016 - 2016 FONKSİYONEL GASTROİNTESTİNAL BOZUKLUK SEMPTOMLARINI TETİKLEYEN BESİN MADDELERİ