Supported Projects
-
2024 - 2027 Tahıllarda Asparajin ve Tahıl Ürünlerinde Akrilamid Tespiti Için Tasınabilir Bir SERS Cihazı Gelistirilmesi (AcrySERS)
-
2023 - 2025 Controlling toxic effects of acrylamide during digestion and metabolism of thermal processed foods.
TÜBİTAK International Bilateral Joint Cooperation Program Project
Ataç Mogol B. (Executive), Gökmen V., Hamzalıoğlu B. A.
-
2017 - 2018 Kitosanın bisküvi ve ekmek kabuğu sistemlerinde akrilamid oluşumu üzerine etkisi
-
2017 - 2018 Fırınlanmış patates cipslerinde akrilamid oluşum kinetiğinin incelenmesi
-
2016 - 2016 Gıdaların rengiyle enerji yoğunluğu arasındaki ilişkinin bilgisayar tabanlı görüntü işleme ile araştırılması
-
2015 - 2015 12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu