Desteklenen Projeler
7
-
2024 - 2027 Tahıllarda Asparajin ve Tahıl Ürünlerinde Akrilamid Tespiti Için Tasınabilir Bir SERS Cihazı Gelistirilmesi (AcrySERS)
-
2023 - 2025 Isıl Işlem Görmüş Gıdalardaki Akrilamidin Toksik Etkilerinin Sindirim Ve Metabolizma Sırasında Kontrolü
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2523 - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) İkili İşbirliği Programı
Ataç Mogol B. (Yürütücü), Gökmen V., Hamzalıoğlu B. A.
-
2022 - 2023 Farklı Tarım Uygulamalarının Mısır Genotiplerinin Serbest Asparajin Seviyesi Ve Akrilamid Oluşturma Potansiyeli Üzerine Etkileri (220N414 nolu TÜBİTAK Projesi Ek Desteği)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ATAÇ MOGOL B. (Yürütücü), HAMZALIOĞLU B. A., TAŞ N., KOCADAĞLI T.
-
2017 - 2018 Kitosanın bisküvi ve ekmek kabuğu sistemlerinde akrilamid oluşumu üzerine etkisi
-
2017 - 2018 Fırınlanmış patates cipslerinde akrilamid oluşum kinetiğinin incelenmesi
-
2016 - 2016 Gıdaların rengiyle enerji yoğunluğu arasındaki ilişkinin bilgisayar tabanlı görüntü işleme ile araştırılması
-
2015 - 2015 12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu