Desteklenen Projeler
-
2024 - 2027 Tahıllarda Asparajin ve Tahıl Ürünlerinde Akrilamid Tespiti Için Tasınabilir Bir SERS Cihazı Gelistirilmesi (AcrySERS)
-
2023 - 2025 Isıl Işlem Görmüş Gıdalardaki Akrilamidin Toksik Etkilerinin Sindirim Ve Metabolizma Sırasında Kontrolü
-
2017 - 2018 Kitosanın bisküvi ve ekmek kabuğu sistemlerinde akrilamid oluşumu üzerine etkisi
-
2017 - 2018 Fırınlanmış patates cipslerinde akrilamid oluşum kinetiğinin incelenmesi
-
2016 - 2016 Gıdaların rengiyle enerji yoğunluğu arasındaki ilişkinin bilgisayar tabanlı görüntü işleme ile araştırılması
-
2015 - 2015 12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu