Desteklenen Projeler
-
2013 - Devam Ediyor EuroFoodChem XVII
-
2017 - 2019 Tam Tahıllar Zirvesi 2017'e Katılım
-
2017 - 2019 Tam Tahıllı Ürünlerin Sağlık Faydaları ve İlgili Yanıltıcı İddialar
-
2015 - 2019 Laboratuvarlar Arası Entegrasyonun Sağlanmasına Yönelik Bilişim Alt Yapısının Geliştirilmesi
-
2016 - 2017 ICC International Association for Cereal Science and Technology 2016 Yılı Yönetim Kurulu Toplantısına katılım
-
2016 - 2017 Amerikan Hububat Kimyacıları Birliği (American Association of Cereal Chemists AACC International) yıllık toplantısına katılım
-
2015 - 2016 Kanada Manitoba Üniversitesi Gıda Bilimi Bölümü ve Kanada Hububat Komisyonuna bağlı Hububat Araştırma Laboratuvarı ile bilimsel işbirliğini geliştirmek
-
2015 - 2016 HUBUBAT BAZLI GELENEKSEL ÜRÜNLERİN BESLENME VE SAĞLIK KONUSUNDA YARARLARI VE SON DÖNEMLERDEKİ YANILTICI BEYANLAR
-
2011 - 2016 Mısır ve buğdayda çeşitli işlemlerin deoksinivalenol ve zearalenon mikotoksinleri üzerine etkilerinin araştırılması
-
2010 - 2016 Gıda mühendisliği bölümü laboratuvarlarının altyapı iyileştirme çalışmaları-VIII