Atıf İçin Kopyala
YILMAZ C., Taş N., KOCADAĞLI T., GÖKMEN V.
Food Chemistry, cilt.272, ss.347-353, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
272
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodchem.2018.08.064
-
Dergi Adı:
Food Chemistry
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.347-353
-
Anahtar Kelimeler:
Serotonin, Nuts, Almond, Brazil nut, Cashew, Hazelnut, Pistachio, Walnut, UPLC-MS/MS, Method validation, HYDROXYCINNAMIC ACID-AMIDES, FAT-SOLUBLE BIOACTIVES, BIOGENIC-AMINES, HEALTH-BENEFITS, PHYTOCHEMICALS, TRYPTAMINE, DEPRESSION, PHENOLICS, WALNUTS, BLOOD
-
Hacettepe Üniversitesi Adresli:
Evet