Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Introduction: potential safety risks ass...
Introduction: potential safety risks associated with thermal processing of foods
Atıf İçin Kopyala
GÖKMEN V.
Acrylamide in Food, 2023 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Editöre Mektup
Basım Tarihi:
2023
Doi Numarası:
10.1016/b978-0-323-99119-3.02001-4
Dergi Adı:
Acrylamide in Food
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus
Hacettepe Üniversitesi Adresli:
Evet