Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Hayvansal ve Bitkisel Kaynaklı Fermente Gıdalarda Endokannabinoid Analizine Yönelik Sıvı Kromatografisi Tandem Kütle Spektrometresi ile Metot Geliştirilmesi
-
2020 - 2022 Healthy Processed Food Design for Future Adults: Development of Sugar Reduction Strategies for Bakery Products
-
2019 - 2021 Farklı Tahıllardan Çimlendirme ve Fermantasyon ile Geliştirilecek Fonksiyonel Gıda Bileşenlerinin Biyoaktif ve Nöroaktif Bileşikler ile Isıl İşlem Bulaşanları Açısından Değerlendirilmesi
-
2016 - 2017 Karamelizasyon Koşullarında Glukozdan Dikarbonil Bileşikleri ve 5-Hidroksimetil-2-furfural Oluşumuna Sodyum Klorürün Etkisi: Çok-Değişkenli Kinetik Modelleme Yaklaşımı
-
2015 - 2015 Demleme Koşullarının ve Dekafeinizasyonun Siyah ve Yeşil Çaylarda Serbest Amino Asit Profili Üzerine Etkisi
-
2015 - 2015 KURU ISITMA KOŞULLARINDA BUĞDAY UNU-GLUKOZ MODEL SİSTEMİNDE 1,2-DİKARBONİL BİLEŞİKLERİ OLUŞUMUNUN ÇOK-DEĞİŞKENLİ KİNETİK MODELLENMESİ