-
2018 - 2019 Polen ve Arı Ekmeğinin Melissopalinolojik Kimyasal ve Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Arı Ürünlerinden Polen ve Propolisin Total Fenolik Miktarının Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GENÇAY ÇELEMLİ Ö. (Yürütücü), SORKUN K., ÖZKÖK A., ÖZENİRLER Ç., MAYDA N.
-
2016 - 2016 APIS MELLIFERA L TARAFINDAN TOPLANAN ARI POLENLERİNDE DİOKSİN ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZKÖK SABAN A. (Yürütücü), SORKUN K., ÇELİK ÇAKIROĞULLARI G., KILIÇ D., ALSAN İ., YAĞLI H., et al.
-
2016 - 2016 Carthamus tinctorius L. (Aspir) Üzerinde Tozlaştırıcı Arı Davranışları ve Ürün Özelliklerinin İncelenmesi
-
2015 - 2016 ASPİR BİTKİSİNİN REMZİBEY 05 HATTI TOHUMLARININ YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUN BELİRLENMESİ VE POLENLERİNDE PROTEİN MİKTAR TAYİNİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SORKUN K. (Yürütücü), ÖZENİRLER Ç., BARKAN N. P., PERİ B., YETİMOĞLU K., SOYDEMİR A., et al.
-
2015 - 2015 44. Uluslararası Apimondia Arıcılık Kongresi, 2015-DAEJEON-GÜNEY KORE
-
2014 - 2015 BALLARIN GC-MS ANALİZLERİ İLE KİMYASAL İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ