Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 Polen ve Arı Ekmeğinin Melissopalinolojik Kimyasal ve Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Arı Ürünlerinden Polen ve Propolisin Total Fenolik Miktarının Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GENÇAY ÇELEMLİ Ö. (Yürütücü), SORKUN K., ÖZKÖK A., ÖZENİRLER Ç., MAYDA N.
-
2016 - 2016 APIS MELLIFERA L TARAFINDAN TOPLANAN ARI POLENLERİNDE DİOKSİN ANALİZİ
-
2016 - 2016 Carthamus tinctorius L. (Aspir) Üzerinde Tozlaştırıcı Arı Davranışları ve Ürün Özelliklerinin İncelenmesi
-
2015 - 2016 ASPİR BİTKİSİNİN REMZİBEY 05 HATTI TOHUMLARININ YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUN BELİRLENMESİ VE POLENLERİNDE PROTEİN MİKTAR TAYİNİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SORKUN K. (Yürütücü), ÖZENİRLER Ç., BARKAN N. P., PERİ B., YETİMOĞLU K., SOYDEMİR A., et al.
-
2015 - 2015 44. Uluslararası Apimondia Arıcılık Kongresi, 2015-DAEJEON-GÜNEY KORE
-
2014 - 2015 BALLARIN GC-MS ANALİZLERİ İLE KİMYASAL İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ